Ανακοίνωση για τις εκλογές

06.10.2016

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής  Επιτροπής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στο χώρο του ξενοδοχείου President, όπου θα γίνει και η 1η Διεπιστημονική Ημερίδα Διαχείρισης Σωματικού Βάρους. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών είναι από τις 10.00 έως τις 15.00.

Καλούμε να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι την υποψηφιότητα τους, είτε στην ηλεκτρονική δ/νση του συλλόγου info@hda.gr,είτε στέλνοντας φαξ στο τηλ. του συλλόγου 210-6427801 μέχρι και τη  Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016. Να σας θυμίσουμε ότι υποψηφιότητες μπορείτε να δηλώνετε είτε για το Δ.Σ. (7 μέλη), είτε για το Πειθαρχικό  Συμβούλιο(3 μέλη), είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη) είτε ως Ανεξάρτητοι είτε ως μέλος Συνδυασμού.

Να θυμίσουμε ότι το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στο Διοικητικό  Συμβούλιο,  στην Ελεγκτική  Επιτροπή  και  το Πειθαρχικό  Συμβούλιο έχουν όλα τα τακτικά μέλη εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Μπορείτε από εδώ να βρείτε την Αίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές 2016