Επιστημονική εκδήλωση για διαιτολόγους με θέμα: Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας στα πλαίσια της Μεσογειακής Διατροφής, 27 Μαϊου, Θεσσαλονίκη

21.5.2015

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece (δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης) στο πλαίσιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας), με τίτλο:  Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα

έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην επιστημονική ενημερωτική ημερίδα που απευθύνεται σε διαιτολόγους – διατροφολόγους με θέμα: Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας στα πλαίσια της Μεσογειακής Διατροφής

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 13:00 στο Makedonia Palace.

Θα ακολουθήσει γεύμα με μενού που θα έχει επιμεληθεί ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

 

Πρόγραμμα ημερίδας

  • Χαιρετισμός – Γνωριμία με την δράση – εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου
  • Η σημασία της κατανάλωσης ψαριών στην διατροφή και την υγεία. Ο ρόλος των ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας) στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών – Δρ. Μιχάλης Χουρδάκης, MD MPH, Ειδικός Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, Κλινικός Διαιτολόγος, Λέκτορας Ιατρικής, Α.Π.Θ.
  • Τσιπούρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας: ποιότητα και ασφάλεια με αποδείξεις – εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών
  • Οι δράσεις “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα” και ο ρόλος του διαιτολόγου – Κωνσταντίνα Καρασούλη, MSc, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
  • Συζήτηση – Γεύμα

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνείτε με τον κο Κωστή Παπανδρέου στο τηλ. 2107236217, papandreou@mscommgroup.com