1η Ημερίδα για τη Μείωση Αλατιού

← Επιστροφή στο Ημερολόγιο

Picture1

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Πανελλήνιος  Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα τη μείωση αλατιού την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

Κύριος στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα, αλλά και τη στρατηγική και τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί ή πρόκειται να υλοποιηθούν με σκοπό τη μείωση πρόσληψης αλατιού στην Ελλάδα.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα, από φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και από διεπαγγελματικούς συλλόγους και ενώσεις θα συζητήσουν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στο θέμα μείωσης αλατιού στην Ελλάδα με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων.

Το Πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε από εδώ

Η συμμετοχή για το κοινό στην ημερίδα είναι δωρεάν!

Ωστόσο όμως απαιτείται προηγουμένως εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/efetHDA_reduceSALT.
Εκδήλωση:
1η Ημερίδα για τη Μείωση Αλατιού
Από:
Νοεμβρίου 4, 2016 9:00 am
Έως:
Νοεμβρίου 4, 2016 3:00 pm
Κατηγορία: