Ανανέωση ιστοχώρου Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων

17.5.2010

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το επισημο site του Συλλόγου μας (www.hda.gr) ανανεώθηκε. Σε αυτό θα μπορείτε να βρείτε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Η παρούσα ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ενημερώνεται με σκοπό να παρουσιάζει τα τελευταία νέα, δελτία τύπου καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με θέματα διατροφής.

Για την καλύτερη προβολή των δράσεων του συλλόγου μας η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει ειδική περιοχή για τα συνέδρια και τις ημερίδες που διοργανώνονται, έχει εμπλουτιστεί με διάφορα διατροφικά άρθρα για το κοινό, ενώ παράλληλα υπάρχει μηχανή αναζητήσης διαιτολογικών γραφείων ανά περιοχή, αλλά και τμημάτων διατροφής στα δημόσια νοσοκομεία, ημερολόγιο εκδηλώσεων, διάφορα νέα και ανακοινώσεις που αφορούν τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής και της διαιτολογίας, ειδικός χώρος σχετικός με την αγορά εργασίας, την νομοθεσία καθώς και χρήσιμα links.

Χρήστες του site του Παννελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων μπορούν να γίνουν μόνο τα μέλη του αφού έχουν κάνει πρώτα εγγραφή στο σύλλογο και έχουν γίνει δεκτά από το Δ.Σ..

  • Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό από το προηγούμενο site, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τον ήδη υπάρχον λογαριασμό σας, κάνοντας κατευθείαν σύνδεση.
  • Εάν δεν θυμόσαστε το password του λογαριασμού σας, σας παρακαλούμε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα υπενθύμισης password που θα βρείτε στο σχετικό link:

    https://www.hda.gr/hda/common/forgot-the-password.jsp

  • Εάν δεν έχετε λογαριασμό από το προηγούμενο site μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο νέο site στο ακόλουθο link:

    https://www.hda.gr/hda/common/signup.jsp

Εάν επιθυμείτε την προβολή του γραφείου σας μέσα από το site του Συλλόγου μας, σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να είστε οικονομικά τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος, καθώς τα μη οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα διαγραφούν από τις λίστες.

Tέλος, σας υπενθυμίζουμε να μην αμελείτε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της Διαιτολογίας και Διατροφή και μην διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας για τα θέματα σας απασχολούν.