Δελτίο Τύπου Βασιλόπιτας ΠΣΔΔ 2017

07.3.2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, η γιορτή κοπής της Βασιλόπιτας του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας στο 42 BAR όπου παρευρέθηκαν μέλη του Συλλόγου και φίλοι, τιμώντας την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Πριν την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2017.

vasilopitta-fruta-big-740x296

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Θ. Σιαλβέρα, η οποία ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους/ες και ζητήθηκε η βοήθεια και η στήριξη, με τον ίδιο ζήλο, όλων των συναδέλφων σε μελλοντικές δράσεις του ΠΣΔΔ.

IMAG6644

Φέτος, το Δ.Σ. του συλλόγου είχε αποφασίσει η πίτα να έχει 3 φλουριά, με δώρα: ένα χειροποίητο διακοσμητικό γραφείου και 2 δωρεάν εγγραφές για το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων. Έτσι στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε νικητές των δώρων ήταν:

  • Στρογγυλού Ευαγγελία (χειροποίητο διακοσμητικό γραφείου)
  • Ακουμιανάκης Γεώργιος (δωρεάν εγγραφή στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων)
  • Οικονόμου Πέπη (δωρεάν εγγραφή στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαι
    τολόγων-Διατροφολόγων)

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους για την παρουσία τους, η οποία ήταν σημαντική καθώς δόθηκε και η ευκαιρία να συζητηθούν από κοντά θέματα που αφορούν τον κλάδο μας και σας καλεί να συμμετέχετε στις δράσεις του συλλόγου, ώστε ο ΠΣΔΔ να συνεχίσει το σημαντικό του έργο σε θέματα που αφορούν την επιστήμη της Διατροφής-Διαιτολογίας και στην προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

IMG_0647

 IMG_0645