Ενημέρωση για webinar με θέμα “Η υποστήριξη του ασκούμενου με διαβήτη: ασφαλής εκγύμναση συνδυάζοντας σωστά φαρμακευτική και διατροφική αγωγή”

06.3.2013

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2013

Αρ. Πρωτ. 660

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διοργάνωση webinar με θέμα “Η υποστήριξη του ασκούμενου με διαβήτη: ασφαλής εκγύμναση συνδυάζοντας σωστά φαρμακευτική και διατροφική αγωγή”, το οποίο διεξάγεται στις 14 Μαρτίου 2013. Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ SCIENCE TECHNOLOGIES

 

Αγαπητέ κε. / αγαπητή κυρία,

Σας ενημερώνουμε ότι το Scienceweb διοργανώνει το 13ο κατά σειρά διαδικτυακό σεμινάριο που αφορά τη διατροφή και την άσκηση, με θέμα “Η υποστήριξη του ασκούμενου με διαβήτη: ασφαλής εκγύμναση συνδυάζοντας σωστά φαρμακευτική και διατροφική αγωγή” το οποίο θα διοργανωθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 8-10μμ. Ομιλητές μας θα είναι η κα. Μητράκου Ασημίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, ο κος Φατούρος Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης – ΤΕΦΑΑ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κομοτηνή και ο κος Δημοσθενόπουλος Χάρης, Msc, κλινικός διαιτολόγος, βιολόγος. Κατά τη διάρκεια και στο τέλος της παρουσίασης θα σας δοθεί η ευκαιρία να διατυπώσετε τις ερωτήσεις σας.

Θα συζητηθούν θέματα όπως: Ποια είναι η κλινική εικόνα του ασθενούς με διαβήτη τύπου Ι; Ποια είναι τα γενικά χαρακτηριστικά της ασθένειας καθώς και η φαρμακευτική υποστήριξη του ασθενούς με διαβήτη τύπου Ι; Θα ακολουθήσουν δύο σενάρια όπου θα τοποθετηθούν και οι τρεις ειδικότητες.

Επισκεφθείτε το http://scienceweb.gr/ και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, για τα επόμενα αλλά και τα προηγούμενα διαδικτυακά σεμινάρια στο ποδόσφαιρο, basket, fitness, συμπληρώματα διατροφής, βόλεϊ κλινική και αθλητική διατροφή.

Ομάδα scienceweb

support@scienceweb.gr

 

Πληροφορίες για το webinar έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Hda, ενότητα Εκδηλώσεις στο ακόλουθο Link https://www.hda.gr/event/webinar-i-ypostiriksi-toy-askoymenoy-me-dia/

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡ. ΡΙΣΒΑΣ Π. ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ