Εγγραφή στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής – Διαιτολογίας

19.9.2013

Η πορεία εγγραφής βήμα – βήμα!:

Στόχος: Δημιουργία λογαριασμού στο σύστημα:

Βήμα 1: Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου (www.hdacongress.gr) κι επιλέγετε την ενότητα Υπηρεσίες>Εγγραφή>Φόρμα Εγγραφής

Βήμα 2: Στο παράθυρο που σας εμφανίζεται επιλέγετε «Δημιουργία Λογαριασμού» και περνάτε τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και email και Password της επιλογής σας. Στο email αυτό λαμβάνετε ενημέρωση ότι ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σας. Στην ενημέρωση αυτή θα βρείτε και το password που δηλώσατε. Είστε πλέον έτοιμοι να εγγραφείτε στο συνέδριο καθώς και να υοβάλετε την περίληψή σας.

Στόχος: Εγγραφή στο συνέδριο:

Βήμα 3: Επισκέφτεστε το www.hdacongress.gr>Υπηρεσίες>Εγγραφή>Φόρμα Εγγραφής. Εκεί εισάγετε email και το password και επιλέγετε «Σύνδεση».

Βήμα 4: Στο παράθυρο που σας εμφανίζεται επιλέγετε «Εγγραφή» και σας εμφανίζονται αναλυτικά οι κατηγορίες εγγραφής. Επιλέγετε την κατηγορία στην οποία θα εγγραφείτε και εφόσον επιθυμείτε να λάβετε τιμολόγιο αναγράφετε τα στοιχεία σε ειδικό πεδίο. Τέλος πατάτε «Καταχώρηση».

Στόχος: Επιβεβαίωση εγγραφής:

Βήμα 5: Επιστρέφετε στο λογαρισμό σας και ελέγχετε τη λήψη του email που επιβεβαιώνει την καταχώρηση της εγγραφής σας. Αν δεν το λάβετε, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία διοργάνωσης στο 210 3274575.

Για όποια διαφοροποίηση σε σχέση με τα παραπάνω βήματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία διοργάνωσης (210 3274575).

Σημείωση:

Πληρωμή μέσω καταθετικού λογαριασμού: θα χρειαστεί να κάνετε την κατάθεση στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και ακολούθως να στείλετε το καταθετήριο και με το επιβεβαιωτικό email στην εταιρεία διοργάνωσης GOLDAIR για να ολοκληρωθεί και ταυτοποιηθεί η εγγραφή σας. Τρόποι αποστολής: είτε με φαξ (210-3311021 ), είτε με email (info@hdacongress.gr)

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας: παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία διοργάνωσης (210 3274575).