Ειδική Επιτροπή Τύπου

06.5.2011

Αθήνα, 4/05/2011
Αρ. Πρωτ.: 213

Αγαπητοί συνάδερφοι,

Εκ μέρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων και του Δ.Σ. καλείστε σε ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην προσπάθειά να αναπτυχθεί ενεργά το κομμάτι της προβολής του συλλόγου προς τα μέσα και κατ΄επέκταση και προς το κοινό.

Δεδομένου, ότι μέχρι στιγμής το κομμάτι των επαφών του συλλόγου με τον Τύπο, ήταν σχεδόν ανενεργό, αποφασίστηκε η δημιουργία ειδικής Επιτροπής Τύπου, η οποία θα απαρτίζεται από συναδέρφους- μέλη του συλλόγου και σαν κύριο στόχο θα έχει την άρτια και επιστημονική κάλυψη όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή και φυσικά απασχολούν το κοινό.

Αρμοδιότητες της συγκεκριμένης επιτροπής θα είναι η επεξεργασία και διάθεση προς τον έντυπο ή τηλεπτικό τύπο, υλικού που αφορά σε θέματα διατροφής, από συναδέρφους- επιστήμονες που θα είναι υπεύθυνοι για την επιστημονική επάρκεια αυτού. Ήδη στο παρελθόν η επιτροπή αυτή ήταν ενεργή και το έργο της είχε αρκετούς αποδέκτες. Ο ίδιος στόχος υπάρχει και τώρα, για αυτό και καλούνται , όσοι συνάδερφοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στη συγκεκριμένη επιτροπή έως την Παρασκευή 13 Μαϊου 2011, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η σύστασή της και να ξεκινήσει το έργο της.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στείλτε τα στοιχεία σας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail: pr.press@hda.gr ή στο: grammateia@hda.gr, υπ’όψιν κ. Βάμβουκα.

Με εκτίμηση
Βάμβουκα Κατερίνα
Ειδική Γραμματέας Τύπου