7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών

← Επιστροφή στο Ημερολόγιο

1η Ανακοίνωση Ιατρικού συνεδρίου Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων Συνεδρίων και τη συνεργασία σε καθημερινή βάση με επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση της άνοιας, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάγκη ενός Συνεδρίου για τη Νόσο Alzheimer, με περισσότερους έλληνες και ξένους ομιλητές, που έχει ως στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών και των συγγενών τους, είναι πολύ μεγάλη. Δικαίωμα στην καλή ποιότητα ζωής έχουν όλες οι οικογένειες, οι «ξεχασμένες από όλους μας», που έχουν στο σπίτι τους ασθενή με άνοια.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 7ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών που διοργανώνει το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων, συνεχίζοντας την εξέλιξη αυτού του θεσμού. Σκοπός του Συνεδρίου είναι να μεταδώσει μηνύματα ενημέρωσης, αγάπης και ελπίδας σε κάθε ενδιαφερόμενο αλλά και σε αντιπροσώπους όλων των πόλεων της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, τους εθελοντές και τις οικογένειες των ασθενών με άνοια, έτσι ώστε με την ενεργό συμμετοχή του καθενός η επιτυχία του Συνεδρίου να είναι αυτή που του αρμόζει. Η μοριοδότηση των Συνέδρων θα γίνει από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 20 Φεβρουαρίου 2011, στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στην πανέμορφη και ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης. Σε μια πόλη 2300 χρόνων, που αποτελεί σήμερα το μητροπολιτικό κέντρο ολόκληρου του Βορειοελλαδικού χώρου, και όπου αναδεικνύεται ο πλούτος και η μεγαλοπρέπεια της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Πολιτιστικό, οικονομικό αλλά και εμπορικό κέντρο, η Θεσσαλονίκη έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στον επισκέπτη μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες, καθώς είναι μία πόλη πλούσια σε φυσική ομορφιά, περιτριγυρισμένη από το κρυστάλλινο μπλε της θάλασσας και κάτω από τον εκθαμβωτικό Ελληνικό ήλιο.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Μάγδα Τσολάκη, MD, PhD
Καθηγήτρια ΑΠΘ, Νευρολόγος – Ψυχίατρος,
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer

Εκδήλωση:
7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών
Από:
Φεβρουαρίου 16, 2011
Έως:
Φεβρουαρίου 20, 2011
Κατηγορία:
Τοποθεσία:
Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace
Διεύθυνση:
Θεσσαλονίκη, Greece