Γνώσεις και τεχνικές αλλαγής συμπεριφοράς των διαιτολόγων της Ευρώπης – (Έρευνα EFAD)

16.2.2015

EFAD LOFOΠρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα

Είσαι πτυχιούχος διαιτολόγος που εργάζεται με ασθενείς με στόχο τη μείωση σωματικού βάρους και θες να συνεισφέρεις στη βελτίωση της άσκησης του επαγγέλματος του διαιτολόγου στην Ευρώπη; Θέλεις να μοιραστείς τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου για τις τεχνικές αλλαγής συμπεριφοράς, υποστηρίζοντας τους συναδέλφους σου στην καθημερινή τους πρακτική; Θέλεις να συμβάλεις κι εσύ στην επιστημονική τεκμηρίωση;

Ο EFAD σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Bath (U.K), το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληροφόρησης για τα Τρόφιμα (EUFIC) και τη White October (UK) διεξάγουν έρευνα σχετικά με τις γνώσεις και τη χρήση των τεχνικών αλλαγής συμπεριφοράς από τους διαιτολόγους στην πρακτική τους. Οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη πηγών που στόχο θα έχουν να καταστήσουν την επιστημονική τεκμηρίωση σε σχέση με τη συμπεριφορική αλλαγή εύκολα προσβάσιμη, χρήσιμη και εύχρηστη για τους διαιτολόγους στην Ευρώπη. Τέτοιες πηγές που προορίζονται για τους διαιτολόγους μπορεί να είναι αποτελεσματικές μόνο εάν αναπτύσσονται σε συνεργασία με διαιτολόγους!

Η έρευνα αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά και πραγματοποιείται διαδικτυακά. Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους διαιτολόγους να συμμετάσχουν στην έρευνα μέχρι τις 30 Μαρτίου 2015.

Ως κίνητρο για τη συμμετοχή σας, προσφέρουμε 1 θέση με όλα τα έξοδα πληρωμένα* και 4 θέσεις δωρεάν (αφορά την εγγραφή και διαμονή μόνο) για το συνέδριο του ΕFAD που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ 23-25 Οκτωβρίου 2015, σε 5 διαιτολόγους που θα συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο μέχρι τις 30 Μαρτίου 2015. Η κλήρωση για τα δώρα θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2015.

Τα πλήρη ονόματα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν για την κλήρωση των δώρων. Τα στοιχεία αυτά θα αρχειοθετηθούν χωριστά από αυτά της έρευνας και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την κλήρωση. Η διαχείριση όλων των προσωπικών δεδομένων θα είναι σύμφωνη με τον Βρετανικό νόμο περί προστασίας δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα επικοινωνήστε με τον Δρ.Michelle Harricharad του Πανεπιστημίου Bath στο email: m.harricharan@bath.ac.uk

Παρακαλώ πατήστε στον σύνδεσμο παρακάτω για να μεταφερθείτε στην έρευνα, η οποία διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

http://debate.vizzata.com/bcresources/group/bcsurvey

Με εκτίμηση,

Professor Anne de Looy εκ μέρους της ομάδας myPace

Επίτιμη πρόεδρος του EFAD

 

 

* αφορά ταξίδι εντός της Ευρώπης με σταθερούς συντελεστές