Κοπή Πίτας του Π.Σ.Δ.Δ. 2009

25.2.2009

Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση μελών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του ΠΣΔΔ στην Αθήνα, στο ‘Πόλις’ Καφέ, εντός της Στοάς του Βιβλίου. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική τα μέλη, παλαιότερα και νεότερα, είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για την επικαιρότητα.

Αυτή τη χρονιά το Δ.Σ. αποφάσισε να πραγματοποιήσει, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του συλλόγου μας, μία εκδήλωση κοινωνικού περιεχομένου στην οποία στήριξε το σύλλογο «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» υλικά και ηθικά. Έναν σύλλογο που ως γνωρίζουμε με ζήλο εργάζεται για την προστασία των παιδιών και την προώθηση των δικαιωμάτων τους ανά τον κόσμο. Έτσι, προσφέρθηκε το χρηματικό ποσό των 1000 €, ενώ στο χώρο υπήρχε και εκπρόσωπος του συλλόγου «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που παρέλαβε την οικονομική ενίσχυση.

Επίσης, ένα τυχερό μέλος του συλλόγου, η Κα Χριστιανάκη, κέρδισε, έπειτα από κλήρωση, διανυκτέρευση για 2 νύχτες στις Πολυτελείς Σουίτες “OSTRA” στους πρόποδες του Μαινάλου (Καρδαράς) αξίας 360 ευρώ. Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη των σουιτών για την ευγενική του χορηγία.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε αναμνηστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.
Και του χρόνου!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ