Μία σημαντική επιβράβευση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

05.12.2016

Αγαπητά μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Παγκόσμιος  Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) με ανακοίνωση του εξύμνησε την πρωτοβουλία του  Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, σε συνεργασία με τον
Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) τόσο για τη διοργάνωση της 1ης Ημερίδας με θέμα τη μείωση της κατανάλωσης αλατιού όσο και τη δημιουργία του εντύπου – infographic με θέμα “τα 5 απλά βήματα για να μειώσουμε το αλάτι σε λιγότερο από 5γρ. την ημέρα” στα  ελληνικά και στα αγγλικά.

Επίσης, τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμβάλλουν στη σωστή  ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Το συγκεκριμένο έντυπο- infographic είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές εργαλείο για την παρουσίαση  πολύπλοκων πληροφοριών, στοιχείων ή γνώσεων γρήγορα και με σαφήνεια.

Η συγγραφή και η επιμέλεια πραγματοποιήθηκαν από την κα Λιάνα Πούλια εκ μέρους του ΠΣΔΔ και τη Διεύθυνση Διατροφικής Πολιτικής και Ερευνών του ΕΦΕΤ.

Την ανακοίνωση του ΠΟΥ μπορείτε να δείτε από εδώ

Μία σημαντική επιβράβευση για το επιστημονικό και ενημερωτικό έργο του συλλόγου μας.

Σαν σύλλογος δεσμευόμαστε πως αντίστοιχες δραστηριότητες θα συνεχιστούν και θα εδραιωθούν στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που μας αναλογεί!