Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Advance Dietetic Practice”

10.7.2014

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, πρωτοπορώντας και στην επιστήμη της Διαιτολογίας, έχει τη χαρά να ανακοινώσει την επικείμενη έναρξη του μεταπτυχιακού Πανεπιστημιακού προγράμματος MSc Advance Dietetic Practice σε συνεργασία με το Queen Margaret University του Εδιμβούργου από το προσεχές ακαδημαϊκό έτος. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που καλύπτει τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) για να χαρακτηριστεί το επίπεδο ενός Επαγγελματία Διαιτολόγου ως προηγμένο στην Ευρώπη (European Dietetic Advanced Competences).

Ο τίτλος του Master απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες διαιτολόγους, ενώ το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει 8 μαθήματα, τα περισσότερα επιλογής, και μία ερευνητική εργασία, η οποία είναι υποχρεωτική για την απόκτηση του Master. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διακρίνεται για την επένδυση που κάνει σε έμψυχο δυναμικό, με αποτέλεσμα τα μαθήματα να διδάσκονται από διαιτολόγους και άλλους επιστήμονες, με μεταπτυχιακές σπουδές και πλούσια διδακτική και ερευνητική εμπειρία.

 

Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε την παρουσίαση https://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/35813021

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας http://www.metropolitan.edu.gr/main-form.html 

 

 

Γράφει ο/η HDA