ΠΡΑΚΤΙΚΑ 2ης ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ., 21/11/2022

Την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20.00 πραγματοποιήθηκε η 2η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση για τις εκλογές του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων η οποία με απόφαση του ΔΣ (απ. 5. ΔΣ 24/10/22) πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στην ψηφιακή πλατφόρμα ZOOM του ΠΣΔΔ.

Τη συνέλευση παρακολούθησαν διαδικτυακά 20 τακτικά μέλη του συλλόγου όλα οικονομικά τακτοποιημένα για το έτος 2022 (βάσει καταστατικού στην 2η επαναληπτική γενική συνέλευση απαιτείται το 1/5 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του τρέχοντος έτος για να υπάρχει απαρτία – οικονομικά τακτοποιημένα τακτικά μέλη 40 στις 20/11). Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης για τις εκλογές εκλέχθηκε η κα Σιαλβέρα  και γραμματέας ο κος Π. Βαραγιάννης.

Τα θέματα που απασχόλησαν την Γενική Συνέλευση ήταν:

1.  Εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής

Έπειτα την κατάθεση και την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για τη σύσταση της Εφορευτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε να αποτελείται από τα κάτωθι μέλη:

 -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

– ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΦΟΙΒΗ

– ΠΑΝΤΑΖΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

– ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

– ΠΟΓΚΑ ΜΑΡΙΝΑ

Η Εφορευτική Επιτροπή είναι πλέον υπεύθυνη για τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ορθή διεξαγωγή των εκλογών του ΠΣΔΔ. Άμεσα θα προβούν στις σχετικές ανακοινώσεις.

Η Πρόεδρος της ΓΣ: Σιαλβέρα Ντορίνα

Ο Γραμματέας της ΓΣ: Βαραγιάννης Παναγιώτης

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by