Πρακτικά ΔΣ του ΠΣΔΔ στις 27.9.2021

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  1. Εξετάστηκαν 8 νέες αιτήσεις εγγραφής. Οι 5 εγκρίθηκαν για τακτικό μέλος, 2 για πάρεδρο μέλος, και 1 απορρίφθηκε.
  2. Για τον Οικονομικό Απολογισμό Ιουλίου-Αυγούστου  2021, ο κ. Παξιμαδάς ενημέρωσε για όλα τα απαραίτητα στοιχεία (έσοδα-έξοδα). Η ΟΕ θα ενημερώσει τις εταιρείες για τον τρόπο πληρωμής του συλλόγου για το προσεχές συνέδριο.
  3. Σχετικά με τι εξελίξεις από θέματα του Νομικού Συμβούλου του ΠΣΔΔ η κ. Κατσαρού μας ενημέρωσε ότι: α. το θέμα της επιστολής (ειδικής και γενικής) σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα εξειδίκευσης είναι έτοιμο προς αποστολή. Ο ΠΣΔΔ γενικά επικροτεί τη δίκαιη χρήση των ακαδημαϊκών τίτλων. Ο κ. Βλασσόπουλος και η κ. Πρεβέντη θα βοηθήσουν στην γνωστοποίηση του θέματος στο Υπουργείο Παιδείας. Υπήρξε πρόταση ο ICDA να προβεί σε έλεγχο-επίβλεψη σεμιναρίων-εκπαίδευσης. β. για το θέμα των Επιμελητηρίων θα ετοιμαστεί αντίστοιχη επιστολή με τη βοήθεια του δικηγόρου του συλλόγου και θα αποσταλεί στους αρμοδίους φορείς. γ. για το θέμα των εκπροσώπων του ΠΣΔΔ στους ελέγχους των Νομαρχιών και την αναγκαιότητα τους καθώς και τα ΦΕΚ που αφορούν τα Διαιτολογικά γραφεία, θα διερευνηθούν από το δικηγόρο του συλλόγου. Σε επόμενο ΔΣ θα συζητηθούν εκ νέου τα προνόμια των μελών στις επιτροπές.
  4. Υπήρξε ενημέρωση για τις εξελίξεις (χορηγοί κ.α) στην ΟΕ του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας. Έπειτα ο κ. Βλασσόπουλος ενημέρωσε για τη σύσταση 2 επιτροπών Φοιτητών  και τη σύνδεση τους με την Ομάδα Επικοινωνίας.
  5. Σχετικά με τον EFAD υπήρξε ενημέρωση από την κ. Πρεβέντη: α. για το θέμα του Annual Meeting θα το παρακολουθήσει η κ. Πρεβέντη και άλλα 2 άτομα στα τέλη του Οκτωβρίου. β. θα υποστηριχθεί η κ. Καραβασίλογλου στο αίτημα μας για τον EFAD και θα ετοιμαστεί αντίστοιχη επιστολή.
  6. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα 25.10.21 στις 20.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΤ.ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                               Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by