Πρακτικά του Δ.Σ. του Π.Σ.Δ.Δ. στις 19.9.2022

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  1. Εξετάστηκαν οι νέες αιτήσεις εγγραφής.
  2. Για τον Οικονομικό Απολογισμό  Μαΐου-Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου 2022, ο κ. Παξιμαδάς ενημέρωσε για όλα τα απαραίτητα στοιχεία (έσοδα & έξοδα).
  3. Σχετικά με τι εξελίξεις από θέματα του Νομικού Συμβούλου του ΠΣΔΔ μας ενημέρωσε η κ. Κατσαρού η οποία ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο από το Υπουργείο Υγείας.
  4. Σχετικά με τον EFAD, τον ICDA, και το EFAD 33 GENERAL MEETING BUDAPEST υπήρξε ενημέρωση από την κ. Πρεβέντη (Ομάδα Sustainability, LLL, μετάφραση κειμένων, ανταποδοτικότητα στους συλλόγους )  και την κ. Σιαλβέρα.
  5. Οι εκλογές του ΠΣΔΔ θα πραγματοποιηθούν αρχές Δεκεμβρίου και θα συνδυαστούν με Συμπόσιο της ΟΕΔΒ, στο ξενοδοχείο Radisson Blue Park Hotel. Θα βγει σε λίγες μέρες ‘save the date’.
  6. Σχετικά με το περιοδικό του συλλόγου, η κα Κατσαρόλη ανάφερε τα κόστη και τις διαδικασίες που απαιτούνται για το ανέβασμα του νέου τεύχους του περιοδικού του συλλόγου.
  7. Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι συνεργασίες με την ΕΙΕΠ και την ΕΕΑ.
  8. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα 24.10.22 στις 20.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤ.ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                              Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by