Πρακτικά του Δ.Σ. του Π.Σ.Δ.Δ. στις 21.11.2022

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype (εκτός από την κ. Κατσαρού). Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  1. Εξετάστηκαν  5 νέες αιτήσεις εγγραφής.
  2.  Για τον Οικονομικό Απολογισμό Οκτωβρίου  2022, ο κ. Παξιμαδάς ενημέρωσε για όλα τα απαραίτητα στοιχεία (έσοδα- έξοδα). Αποφασίστηκε, λόγω αλλαγής της σύστασης του ΔΣ στις επερχόμενες εκλογές του ΠΣΔΔ, να προπληρωθούν για το πρώτο τρίμηνο του 2023, η γραμματεία, ο δικηγόρος και ο λογιστής του συλλόγου. Επίσης αποφασίστηκε να αποταμιευτούν μετρητά 1.000-1.500 για την κάλυψη τρεχόντων εξόδων μέχρι να ρυθμιστούν οι διαδικασίες αλλαγής των υπευθύνων του τραπεζικού λογαριασμού του συλλόγου από το νέο ΔΣ.
  3. Στο προσεχές διάστημα θα κοινοποιηθεί γραπτή ενημέρωση-αναφορά  από το EFAD 33 GENERAL MEETING BUDAPEST στο οποίο συμμετείχαν η κ. Σιαλβέρα και η κ. Πρεβέντη.
  4. Αποφασίστηκε οι εκλογές του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 σε συγκεκριμένο χώρο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 3ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10.00 έως τις 16.00.
  5. Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, ορίστηκαν τα 5 μέλη (βασικά και αναπληρωματικά) της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα ανακοινώσει άμεσα τη διαδικασία για τη διεξαγωγή των εκλογών και της συλλογής των υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή.
  6. Συζητήθηκαν τα οργανωτικά θέματα (πχ διαδικτυακή ομιλία) που αφορούν το  3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους.
  7. Αποφασίστηκε να ερωτηθεί σε επίσημη επιστολή, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος για το θέμα της λήψης σιέλου σε γονιδιακά τεστ, και κατά πόσο αυτή η διαδικασία αποτελεί Ιατρική Πράξη.
  8. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα προκύψει μετά από τις εκλογές στις 10.12.22. Προτάθηκε να γίνει ένα γεύμα γνωριμίας (με έξοδα του συλλόγου) του νέου ΔΣ με το απερχόμενο ΔΣ το προσεχές διάστημα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΤ.ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                               Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by