Πρακτικά του Δ.Σ. του Π.Σ.Δ.Δ. στις 24.10.2022

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype (εκτός από την κ Κατσαρού). Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  1. Εξετάστηκαν οι νέες αιτήσεις εγγραφής.
  2. Για τον Οικονομικό Απολογισμό  Σεπτεμβρίου 2022, ο κ. Παξιμαδάς ενημέρωσε για όλα τα απαραίτητα στοιχεία (έσοδα & έξοδα).
  3. Σχετικά με το EFAD 33 GENERAL MEETING BUDAPEST υπήρξε ενημέρωση από την κ. Σιαλβέρα (Ρόλος Leader, Παραποίηση  επαγγέλματος, Ουσιαστική Επικοινωνία, registration) και την κ. Πρεβέντη (Registration, Regulation, Specialization, συνταγογράφηση από Διαιτολόγους, RD διαιτολόγοι, Declaration of Budapest: διαιτολόγος & τροφή = δικαίωμα, σχέση με τρόφιμο, αναγνώριση παχυσαρκίας ως νόσου, καλάθι Διαιτολόγου, Nutriscore, Βιβλιοθήκη EFAD). Θα υπάρξει έγγραφη αναφορά για τα θέματα αυτά από την κ. Σιαλβέρα και την κ. Πρεβέντη.
  4. Σχετικά με το Συμπόσιο της ΟΕΔΒ, στο ξενοδοχείο Radisson Blue Park Hotel. αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία χορηγία. Οι πρώτες 100 εγγραφές για μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. θα είναι δωρεάν και οι πρώτες 50 εγγραφές για φοιτητές-μέλη θα είναι δωρεάν. Μέγιστο όριο συνολικών εγγραφών του 3ου Συμποσίου: 300 άτομα. Κόστος εγγραφής πέραν των δωρεάν συμμετοχών: 5€ Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι μη μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. (θα τηρηθεί αντιστοίχως σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων).
  5. Η Γενική Συνέλευση για τις εκλογές θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:00. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα πραγματοποιηθεί 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση για τις εκλογές την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 και ελλείψει απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η Τελική 2η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση για τις εκλογές την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:00. Το θέμα, το οποίο θα συζητηθεί στην Γ.Σ. είναι η Εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής. Την ανακοίνωση για τις υποψηφιότητες για την Εφορευτική Επιτροπή αναλαμβάνει ο κ. Βαραγιάννης
  6. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα 21.11.22 στις 20.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΤ.ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                              Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by