Πρακτικά του ΔΣ του ΠΣΔΔ στις 22.12.2021

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype (εκτός από τον κ. Παξιμαδά και τον κ. Βλασσόπουλο). Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  1. Εξετάστηκαν 2 νέες αιτήσεις εγγραφής. Η 1 εγκρίθηκε για τακτικό μέλος, 1 για πάρεδρο μέλος.
  2. Σχετικά με τι εξελίξεις από θέματα του Νομικού Συμβούλου του ΠΣΔΔ η κ. Κατσαρού μας ενημέρωσε ότι για το θέμα των Επιμελητηρίων αποφασίστηκε να ζητηθεί η απάντηση που έλαβε ο ΠΣΔΔ να δοθεί εκ νέου με επίσημο τρόπο.
  3. Αποφασίστηκε η δημιουργία Ομάδας Επικοινωνίας στην οποία θα συμμετέχουν φοιτητές μέλη του ΠΣΔΔ και στην οποία Πρόεδρός της ορίζεται ο Ειδικός Γραμματέας Επικοινωνίας του εκάστοτε ΔΣ του ΠΣΔΔ.
  4.  Σχετικά με τα προνόμια των μελών των επιτροπών που προτάθηκαν: α. εξαίρεση από πληρωμή ετήσιας συνδρομής και συνδρομή συνεδρίου συλλόγου και β. πληρωμή των εξόδων μετακίνησης για τους ελέγχους,  η τελική απόφαση θα παρθεί σε επόμενο ΔΣ.
  5. Αποφασίστηκε στο site του συλλόγου να είναι διαθέσιμες επιλεγμένες (on demand) ομιλίες ή και ένα link με τις τελευταίες οδηγίες και συστάσεις για παθήσεις, όπως παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας, για τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου.
  6. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα 24.1.22 στις 20.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΤ.ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                              Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by