Πρακτικά του ΔΣ του ΠΣΔΔ στις 24.5.2021

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype (εκτός από τον κ. Παξιμαδά). Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  1. Εξετάστηκαν 6 νέες αιτήσεις εγγραφής. Οι 3 εγκρίθηκαν για πάρεδρα μέλη, οι 2 για φοιτητές μέλη και 1 απορρίφθηκε.
  2. Ο Νομικός Σύμβουλος του ΠΣΔΔ παραβρέθηκε διαδικτυακά στο ΔΣ και μας ενημέρωσε σχετικά με το θέμα του ΦΠΑ, και της ένταξης του επαγγέλματος του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου στα Παραϊατρικά επαγγέλματα ενώ πρότεινε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δράσεων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου. Τέλος σχετικά με ερώτημα (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που τέθηκε στο σύλλογο και αφορούσε την ‘ενοικίαση πτυχίου από Διαιτόλογο-Διατροφολόγο’ αποφασίστηκε να υπάρξει απάντηση με αναφορά στις συνέπειες της συγκεκριμένης ενέργειας καθώς και την πιθανή ενημέρωση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΠΣΔΔ.
  3. Η κ. Κατσαρόλη μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις (χορηγικό πακέτο στις εταιρείες, γραφιστικά) στην ΟΕ του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας. Αντίστοιχα ο κ. Βλασσόπουλος ενημέρωσε για την ΕΕ του συνεδρίου (προχωρά κανονικά η ετοιμασίας του Επιστημονικού Προγράμματος του συνεδρίου). 
  4. Σχετικά με τον ICDA η κ. Πρέβεντη μας ενημέρωσε ότι η Ιρλανδία θα οργανώσει το συνέδριο το 2028. Στον EFAD ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί από τη θέσης της Γεν. Γραμματείας η κ. Judith και αναμένουν υποψηφιότητες για την θέση της.
  5. Σχετικά με τη ΓΣ αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος των μελών που θα συμμετάσχουν διαδικτυακά και η κλήρωση των 3 δώρων (συνδρομές στο προσεχές συνέδριου του ΠΣΔΔ) θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος των μελών. Στη ΓΣ εκτός των τωρινών μελών του ΔΣ θα τοποθετηθεί και η κ. Πυρογιάννη και θα αναφερθεί στην ανακατασκευή του σαιτ του ΠΣΔΔ καθώς και σε άλλες δράσεις που είχε αναλάβει στο χρονικό διάστημα που ήταν στο ΔΣ.
  6. Σχετικά με το σαιτ του περιοδικού αναφέρθηκε ότι λειτουργεί κανονικά πλέον ενώ ετοιμάζεται και θα κοινοποιηθεί το νέο τεύχος του περιοδικού του ΠΣΔΔ.
  7. Σχετικά με τη βλάβη στα υδραυλικά του δεύτερου ακινήτου του συλλόγου αποφασίστηκε να προχωρήσουμε με την πρόταση επισκευής των 600Ευρώ, ενώ και μια άλλη γνώμη ενός υδραυλικού θα ήταν επιθυμητή.
  8. Υπήρξε συμφωνία σχετικά με το κείμενο του GDPR  το οποίο μπορεί να προστεθεί στο σαιτ και την ηλεκτρονική αλληλογραφία του συλλόγου.
  9. Αποφασίστηκε η συνέχεια της συνεργασίας με την κ. Τσιμπίνου στη θέση της γραμματείας και τους 6 μήνες.
  10. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα 29.6.21 στις 20.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΤ.ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                               Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by