Σκέφτεστε να ανοίξετε διαιτολογικό γραφείο; Πόσο έτοιμοι είστε;

28.4.2016

Σκέφτεστε να ανοίξετε διαιτολογικό γραφείο; Πόσο έτοιμοι είστε;

Είτε είναι κοντινή είτε μακρινή σκέψη για σας το άνοιγμα ενός διαιτολογικού γραφείου, είναι σημαντικό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτό! Συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο, οι απαντήσεις σας θα μας βοηθήσουν ώστε να επανέλθουμε με τα κατάλληλα tips που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο γραφείο σας.

Το ερωτηματολόγιο

Η διαδικτυακή έρευνα είναι ανώνυμη και σκοπός της είναι να συλλέξει τις πεποιθήσεις και τις βασικές σκέψεις που κάνουν οι διαιτολόγοι σχετικά με το άνοιγμα ενός διαιτολογικού γραφείου- για παράδειγμα ποιοι παράγοντες επηρεάζουν πιο πολύ την απόφασή σας να ανοίξετε γραφείο ή ακόμη με ποια κριτήρια θα επιλέξετε την κατάλληλη τοποθεσία για το γραφείο σας. Πρόκειται για 9 παρόμοιες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα «κλέψουν» μόνο 2 – 4 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρωθούν!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ


Ανατροφοδότηση

Ήδη από το 2013 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) και ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, σε συνεργασία με τις εκδόσεις του  medNutrition δημιούργησε για τους διαιτολόγους το βιβλίο “Πρακτικός οδηγός για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο” με συγγραφείς αξιόλογους και πετυχημένους επαγγελματίες του χώρου. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο site του ΠΣΔΔ και του medNutrition.