Σημαντικο: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου

15.10.2010

Προς: τα μέλη του ΠΣΔΔ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 1. Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 16/10/2010 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο η προγραμματισμένη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Στη συνέλευση πέρα από τις διαδικασίες του απολογισμού και την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα συζητηθούν σημαντικότατα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Αναλυτικότερα τα θέματα της συνέλευσης θα είναι:
  • Διοικητικός απολογισμός
  • Οικονομικός απολογισμός
  • Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και λοιπών οργάνων του συλλόγου και εκλογή εφορευτικής επιτροπής

  Προς αποφυγή ενδεχόμενης ταλαιπωρίας, παρακαλείσθε να προσέλθετε εγκαίρως στη Γενική Συνέλευση, ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι διαδικασίες με άνεση χρόνου. Η παρουσία όλων κρίνεται επιτακτική.

 2. Εβδομάδα Διατροφής 2010Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, έχοντας ως βασικό όραμα τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και κατ’ επέκταση τη προαγωγή της υγείας των Ελλήνων, διοργανώνει κάθε 2 χρόνια την Εβδομάδα Διατροφής, με κύριο στόχο τη διάχυση και αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης όχι μόνο μεταξύ των επιστημόνων υγείας αλλά και του ευρύτερου κοινού.Στα πλαίσια της Εβδομάδας Διατροφής 2010, σας προσκαλούμε στην επιστημονική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 30 Οκτωβρίου στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. Το θέμα της φετινής Εβδομάδας Διατροφής αφορά μία πολύ «ενδιαφέρουσα» περίοδο ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού, που δεν είναι άλλο από τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, φέτος ενημερωνόμαστε για τη διατροφή της γυναίκας πριν, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά, καθώς και για τη διατροφή που θα πρέπει οι μητέρες να παρέχουν στα νήπια. Το πρόγραμμα της ημερίδας ξεκινά από τις 8:30 και ολοκληρώνεται στις 18:00 ενώ ή παρακολούθηση είναι δωρεάν.
 3. Τέλος, φέτος, στα πλαίσια της επιστημονικής ημερίδας θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων. Η παρουσία όλων είναι σημαντική για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Δ.Δ.