Συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα “Διατροφή & Υγεία”, Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

04.11.2014

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, στο πλαίσο σχεδιασμού και εφαρμογής καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων προγραμματίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την  υλοποίηση σεμιναρίων με τη συνεργασίων των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Ένωσης Γονέων.

Ο σχεδιασμός της δράσης αυτής προβλέπει την  υλοποίηση ενός κύκλου επιμορφωτικών-βιωματικών σεμιναρίων, που εξελίσσονται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015 και πραγματοποιούνται σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς/κηδεμόνες των μαθητών, θα πραγματοποιηθούν απογευματινές ώρες σε προκαθορισμένες ημερομηνίες εκ περιτροπής στα συνεργαζόμενα Σχολεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το σεμινάριο για τη Διατροφή & Υγεία θα είναι δίωρης διάρκειας και προτείνεται να έχει βιωματικό χαρακτήρα για την καλύτερη αποτελεσματικότητα στους γονείς των μαθητών.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως ομιλητής στο σεμινάριο, παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στη γραμματέα του Συλλόγου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2014 στο grammateia@hda.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.