Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή του νέου Vice President του EFAD

28.9.2018

risvas_photo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια του στον συνάδελφο μας κ. Γρηγόρη Ρίσβα για την εκλογή του ως Vice President of the European Federation of the Associations of Dietitians για τη διετία 2018-2020 και να ευχηθεί μία καλή και εποικοδομητική θητεία.

Για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων – Διατροφολόγων αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή η εκλογή του ως Αντιπρόεδρος του EFAD και είμαστε πεπεισμένοι ότι η μέχρι τώρα πορεία του στην προώθηση του σημαντικού ρόλου του Διαιτολόγου – Διατροφολόγου στην Ελλάδα αποτελεί εγγύηση και για την συμβολή του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εμείς από την πλευρά μας, με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας, θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειές του για την πρόληψη και τη βελτίωση της υγείας των ευρωπαίων πολιτών καθώς και για τη διαφύλαξη και προαγωγή του επαγγέλματος των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

Ευχόμαστε η θητεία του κ. Ρίσβα να είναι γεμάτη δημιουργικότητα, επιτυχίες και σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς της δράσης του EFAD.

Με τις θερμότερες ευχές μας για καλή επιτυχία στο έργο του!