Ποιοι είμαστε;

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων® (Π.Σ.Δ.Δ.) ιδρύθηκε το 1969 και εδρεύει στην Αθήνα. Αποτελεί την επίσημη φωνή εκπροσώπησης των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα από το 1969 και τα τελευταία 50 χρόνια.

Αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) από το 1982 και της Διεθνούς Επιτροπής Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA) από το 1984, με αποτέλεσμα να είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος φορέας εκπροσώπησης των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων στην Ελλάδα.

ΠΣΔΔ logo

Σκοπός του Πανελλήνιου Σύλλογου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων είναι η προαγωγή της Δημόσιας Υγείας μέσω της ενημέρωσης των επιστημόνων και του κοινού για τα νεότερα δεδομένα στον τομέα της διατροφής και της υγείας.

Δείτε εδώ το καταστατικό του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων

Με στόχο την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων εκδίδει έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό και διοργανώνει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα επιστημονικές δράσεις, μεταξύ των οποίων επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες, webinars, ομιλίες για το κοινό και οργανωμένες εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση τόσο των επιστημόνων υγείας όσο και του κοινού.

 
Designed by porcupine colors | Developed by