Πρακτικά του ΔΣ του ΠΣΔΔ στις 19.4.2021

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  1. Δεν εξετάστηκαν νέες αιτήσεις εγγραφής.
  2. Για τον Οικονομικό Απολογισμό Φεβρουαρίου-Μαρτίου  2021, ο κ. Παξιμαδάς ενημέρωσε για όλα τα απαραίτητα στοιχεία (έσοδα-έξοδα).
  3. Η κ. Κατσαρού μας ενημέρωσε ότι το θέμα του ΦΠΑ το οποίο χειρίζεται ο Νομικός Σύμβουλος του ΠΣΔΔ προχωράει κανονικά. Σε επόμενο ΔΣ θα συζητηθεί το τελικό κείμενο για το συγκεκριμένο θέμα.
  4. Η κ. Κατσαρόλη μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις (χορηγικό πακέτο, κείμενα στο σαιτ, εικαστικά) στην ΟΕ του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας. Αντίστοιχα ο κ. Βλασσόπουλος ενημέρωσε για την ΕΕ του συνεδρίου (προτάσεις θεματολογίας απο τις ΟΕ, σεμινάρια, συμμετοχή φοιτητών από όλα τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα). 
  5. Σχετικά με τον ICDA η κ. Πρέβεντη μας ενημέρωσε ότι τακτοποιήθηκε η ετήσια συνδρομή του συλλόγου, καθώς και ότι υπάρχει αξιόλογο υλικό για το θέμα του ‘Sustainability’ στο επίσημο σαιτ του ICDA. Επίσης στην Επιτροπή Marketing & Communication θα συμμετέχει η κ. Πυρογιάννη ενώ ο κ. Βλασσόπουλος θα συμμετάσχει στο webinar του ESDN Obesity το οποίο έπειτα μπορεί να επικοινωνηθεί κατάλληλα από τον σύλλογο. Προτάθηκε επίσης, ομάδα φοιτητών να χρησιμοποιηθεί για βοήθεια στο σύλλογο κυρίως όσον αφορά θέματα επικοινωνίας ή μετάφρασης κειμένων.   
  6. Αποφασίστηκε η ΓΣ η οποία λόγω των συνθηκών να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην ψηφιακή πλατφόρμα ZOOM του ΠΣΔΔ. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 και ώρα 09:00. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα πραγματοποιηθεί 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 και ώρα 09:00 και ελλείψει απαρτίας Τελική 2η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 και ώρα 20.30. Την ανακοίνωση αναλαμβάνει ο κ. Βαραγιάννης.
  7. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα 24.5.21 στις 20.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΤ.ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                                Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by