Πρακτικά του ΔΣ του ΠΣΔΔ στις 29.6.2021

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype (εκτός από την κ. Κατσαρού). Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  1. Εξετάστηκαν 11 νέες αιτήσεις εγγραφής. Οι 4 εγκρίθηκαν για τακτικά μέλη, 1 για πάρεδρο μέλος, οι 6 για φοιτητές μέλη και 1 απορρίφθηκε.
  2. Για τον Οικονομικό Απολογισμό Απριλίου-Μαίου  2021, ο κ. Παξιμαδάς ενημέρωσε για όλα τα απαραίτητα στοιχεία (έσοδα-έξοδα). Σχετικά με το θέμα των ‘Ηλεκτρωνικών Βιβλίων’ θα ερωτηθεί ο Λογιστής του συλλόγου και θα ετοιμαστεί μια απάντηση..
  3. Η κ. Κατσαρόλη μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις (συμμετοχή από μεγάλες εταιρείες, κινητοποίηση για εξεύρεση νέων χορηγών για κάλυψη των εξόδων του συνεδρίου) στην ΟΕ του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας. Στο ΔΣ του Σεπτεμβρίου θα αποφασιστεί η μορφή διεξαγωγής του συνεδρίου (υβριδικό ή διαδικτυακό). Αντίστοιχα ο κ. Βλασσόπουλος ενημέρωσε για την ΕΕ του συνεδρίου και την ολοκλήρωση του Επιστημονικού Προγράμματος του συνεδρίου. Πριν την κατάθεση του προγράμματος στον ΕΟΦ θα λάβει την έγκριση του ΔΣ.
  4. Σχετικά με τι εξελίξεις από θέματα του Νομικού Συμβούλου του ΠΣΔΔ θα υπάρξει ενημέρωση σε επόμενο ΔΣ.
  5. Σχετικά με τον EFAD και τον ICDA προτάθηκε να τους γίνει ανακοίνωση και κοινοποίηση του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας. Ένα τμήμα του επιστημονικού προγράμματος θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν και ξένοι συμμετέχοντες. Επιπλέον είναι θεμιτή η προώθηση του συνεδρίου και στους Ευρωπαϊκούς συλλόγους Διαιτολόγων.
  6. Για θέματα συνεργασίας-υποστήριξης σε Επιστημονικές Εταιρείες και Οργανισμούς ή τοποθέτησης του ΠΣΔΔ για θέματα Διατροφικής Πολιτικής προτείνεται η δημιουργία Ομάδας εργασίας-Επιτροπή Εμπειρογνώμων  καθώς και η οργάνωση της διαδικασίας εμπλοκής ή μη του συλλόγου. Το θέμα αναλαμβάνει ο κ. Βλασσόπουλος με τον κ. Βαραγιάννη.
  7. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα 30.8.21 στις 20.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΤ.ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                               Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by