24ο Κύκλος Εντατικής Εκπαίδευσης στην Ενδοκρινολογία: “Σακχαρώδης Διαβήτης – Παχυσαρκία – Λιπίδια”, 26-28/2/2021

Εξασφαλίστε τώρα τη θέση σας στον 24ο Κύκλο Εντατικής Εκπαίδευσης στην Ενδοκρινολογία με θέμα: “Σακχαρώδης Διαβήτης – Παχυσαρκία – Λιπίδια” που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 26 – 28 Φεβρουαρίου 2021.

Το κόστος εγγραφής είναι 40€ πλέον ΦΠΑ, για όλες τις κατηγορίες (ειδικοί, ειδικευόμενοι).

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, πατήστε εδώ.

Σχεδιάσαμε ένα πλήρες και υψηλού επιπέδου Πρόγραμμα, όπου συμμετέχουν έγκριτοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες για την παρουσίαση των νέων δεδομένων και όλων των τελευταίων εξελίξεων.

Μη χάσετε τις Συνεδρίες:

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

 

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ “ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ” – «Ημέρα Ενημέρωσης» (Virtual Open Day)
11:20 πμ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ “ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ” – «Ημέρα Ενημέρωσης» (Virtual Open Day)

Το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022: 55 Θέσεις για Μεταπτυχιακές Σπουδές Πλήρους και Μερικής Φοίτησης στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εφαρμοσμένη Διαιτολογία- Διατροφή” για τις Κατευθύνσεις: Κλινική Διατροφή, Διατροφή και Άσκηση, Μοριακή Διατροφή

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη»
6:05 πμ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη»

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 8ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη», για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021.

Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης «Εφαρμογές της Γενετικής στη Διατροφή Ακριβείας» από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
6:21 πμ

Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης «Εφαρμογές της Γενετικής στη Διατροφή Ακριβείας» από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η καταιγιστική πρόοδος που έχει επιτελεστεί στην κατανόηση της σχέσης γονιδιώματος και διατροφής την τελευταία εικοσαετία επιβάλλει τον συγκερασμό των επιστημών της Γενετικής και της Διαιτολογίας προς την κατεύθυνση της Διατροφής Ακριβείας.

Designed by porcupine colors | Developed by