Ανακοίνωση για τα έκτακτα μέτρα της 10/2/2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.9147/10.2.2021 “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00”, η Περιφέρεια Αττικής κατατάσσεται μαζί με τον Δήμο Πατρέων, Χαλκιδέων, Αγίου Νικολάου, Μυκόνου και Θύρας στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου και επομένως αναστέλλεται η λειτουργία δραστηριοτήτων σχετικών με τη φυσική ευεξία/ ΚΑΔ 96.04.Στην υπόλοιπη επικράτεια δεν υπάρχει τροποποίηση. Η λειτουργία του ΚΑΔ 86901910, δεν επηρεάζεται και συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των διαιτολογικών γραφείων, με ισχυρή σύσταση για διαδικτυακές συνεδρίες, και όταν κρίνεται απαραίτητο, να εφαρμόζεται η δια ζώσης παρακολούθηση επειγόντων περιστατικών, σύμφωνα με την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον δικηγόρο και το λογιστή του Συλλόγου για περαιτέρω διευκρινίσεις.

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28
22 Φεβρουαρίου, 2024

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA) ζητά υποψηφιότητες για την εκλογή τεσσάρων (4) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ICDA το 2024.  Τα μέλη της ICDA καλούνται αποκλειστικά να υποβάλουν υποψηφιότητες προς εξέταση. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε υποψηφιότητα, διαβάστε πτοσεκτικά το παρακάτω αρχείο και

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.
31 Ιανουαρίου, 2024

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας!

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο
26 Ιανουαρίου, 2024

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ζητείται διατροφολόγος για συνεργασία με ιατρεία (αλλεργιολογικό και παιδιατρικό) στο Περιστέρι.