Ανακοίνωση για τα έκτακτα μέτρα της 10/2/2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.9147/10.2.2021 “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00”, η Περιφέρεια Αττικής κατατάσσεται μαζί με τον Δήμο Πατρέων, Χαλκιδέων, Αγίου Νικολάου, Μυκόνου και Θύρας στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου και επομένως αναστέλλεται η λειτουργία δραστηριοτήτων σχετικών με τη φυσική ευεξία/ ΚΑΔ 96.04.Στην υπόλοιπη επικράτεια δεν υπάρχει τροποποίηση. Η λειτουργία του ΚΑΔ 86901910, δεν επηρεάζεται και συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των διαιτολογικών γραφείων, με ισχυρή σύσταση για διαδικτυακές συνεδρίες, και όταν κρίνεται απαραίτητο, να εφαρμόζεται η δια ζώσης παρακολούθηση επειγόντων περιστατικών, σύμφωνα με την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον δικηγόρο και το λογιστή του Συλλόγου για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Προκήρυξη θέσεων και υποτροφιών για Διδακτορικό και Μεταδιδακτορικό

Προκήρυξη θέσεων και υποτροφιών για Διδακτορικό και Μεταδιδακτορικό

Προκήρυξη θέσεων και υποτροφιών για Διδακτορικό και Μεταδιδακτορικό: Στις αρχές του νέου ακαδημαϊκού έτους ο Καθηγητής κ. Ιωάννης Μανιός θα προκηρύξει νέες θέσεις για εκπόνηση Διδακτορικού ή/και Μεταδιδακτορικού.

Δελτίο Τύπου: Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τις Διατροφικές Διαταραχές 2021

Δελτίο Τύπου: Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τις Διατροφικές Διαταραχές 2021

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και η Ομάδα του των Ειδικών Διαχείρισης Βάρους με αφορμή αυτή τη διεθνή πρωτοβουλία, ενώνει και φέτος τη φωνή του με περισσότερους από 250 οργανισμούς από 50 και πλέον χώρες για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τις Διατροφικές Διαταραχές που έχει καθιερωθεί στις 2 Ιουνίου.

Άσυλο Ανιάτων: Θέση εργασίας Διαιτολόγου-Διατροφολόγου

Άσυλο Ανιάτων: Θέση εργασίας Διαιτολόγου-Διατροφολόγου

To I.Π.Χ.Π. προκηρύσσει (1) θέση Διαιτολόγου / Διατροφολόγου
για άμεση πρόσληψη: πλήρους ή μερικής απασχόλησης, που θα παρέχει διαιτολογικές και διατροφικές συμβουλές υποστηρίζοντας άτομα με κινητική αναπηρία.