Ανακοίνωση για τα έκτακτα μέτρα της 10/2/2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.9147/10.2.2021 “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00”, η Περιφέρεια Αττικής κατατάσσεται μαζί με τον Δήμο Πατρέων, Χαλκιδέων, Αγίου Νικολάου, Μυκόνου και Θύρας στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου και επομένως αναστέλλεται η λειτουργία δραστηριοτήτων σχετικών με τη φυσική ευεξία/ ΚΑΔ 96.04.Στην υπόλοιπη επικράτεια δεν υπάρχει τροποποίηση. Η λειτουργία του ΚΑΔ 86901910, δεν επηρεάζεται και συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των διαιτολογικών γραφείων, με ισχυρή σύσταση για διαδικτυακές συνεδρίες, και όταν κρίνεται απαραίτητο, να εφαρμόζεται η δια ζώσης παρακολούθηση επειγόντων περιστατικών, σύμφωνα με την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον δικηγόρο και το λογιστή του Συλλόγου για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Δελτίο Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας-4 Μαρτίου 2021

Δελτίο Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας-4 Μαρτίου 2021

Η 4η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παχυσαρκία. Πρόκειται για μία νόσο που αφορά και επηρεάζει 800 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως, για αυτό και έχει χαρακτηριστεί καταχρηστικά ως επιδημία.

ΠΣΔΔ Επιστημονική & Οργανωτική Επιτροπή Φοιτητών

ΠΣΔΔ Επιστημονική & Οργανωτική Επιτροπή Φοιτητών

O Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο γεγονός της διετίας στον τομέα της Διαιτολογίας-Διατροφής. Το 2021 είναι έτος συνεδριακό και το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαιτολογίας & Διατροφής είναι προ των πυλών.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2021

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2021

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων υποστηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου αναδεικνύοντας το ρόλο της υγιεινής διατροφής.