1η Ημερίδα για τη Μείωση Αλατιού

  • Ημερομηνία: 4 Νοεμβρίου 2016
  • Κατηγορία: ,
  • Διοργανωτής: Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Πανελλήνιος  Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Πανελλήνιος  Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα τη μείωση αλατιού την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

Κύριος στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα, αλλά και τη στρατηγική και τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί ή πρόκειται να υλοποιηθούν με σκοπό τη μείωση πρόσληψης αλατιού στην Ελλάδα.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα, από φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και από διεπαγγελματικούς συλλόγους και ενώσεις θα συζητήσουν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στο θέμα μείωσης αλατιού στην Ελλάδα με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων.

Επιστροφή σε όλες τις εκδηλώσεις
Designed by porcupine colors | Developed by