27ο Συνέδριο Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού & λοιπών Λοιμώξεων Πεπτικού

  • Από: 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
    To: 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
  • Κατηγορία:
  • Διοργανωτής: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού & Λοιπών Λοιμώξεων Πεπτικού (ΕΕΜΕΛΟΠ) Λ. Δημοκρατίας 67, 154 51 Ν. Ψυχικό Τηλ.: 210 67 27 533, e-mail: congresshelicobacter@gmail.com

Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας μας,

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες του 27ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού και Λοιπών Λοιμώξεων Πεπτικού (ΕΕΜΕΛΟΠ), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 8-10 Απριλίου 2022 με τον υβριδικό τρόπο.

Συνεχίζοντας την περσυνή επιτυχημένη διοργάνωση, το φετινό Συνέδριο ξεκινώντας από Παρασκευή μεσημέρι μέχρι και την Κυριακή, έχει τον χαρακτήρα του Πανελληνίου Συνεδρίου, με θεματολογία σε μορφή διαλέξεων και στρογγυλών τραπεζών που αφορά εκτός από τους Γαστρεντερολόγους και ειδικούς από άλλους χώρους, όπως τη Διαιτολογία, Λοιμωξιολογία, Παιδιατρική, Βιολογία, Φαρμακολογία, Μικροβιολογία, κ.ά.

Χαρακτηριστικό του φετινού Συνεδρίου είναι η εξωστρέφεια με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών ειδικών στη θεματολογία της επιστημονικής μας εκδήλωσης από τέσσερις ηπείρους.

Επιπλέον το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προκηρύσσει για πρώτη φορά υποτροφία για συναδέλφους που θέλουν να μετεκπαιδευτούν σε τομείς των ενδιαφερόντων της ΕΕΜΕΛΟΠ. Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση σύμφωνα με την προκήρυξη ώστε να κριθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο και να δοθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Τέλος, η πρόσκλησή μας για συμμετοχή στο Επιστημονικό Βήμα της εκδήλωσης είναι ιδιαίτερα θερμή ώστε να συζητήσουμε και να στηρίξουμε επιστημονικά ενδιαφέροντα της κοινότητας.

Με την ελπίδα ότι το αποτύπωμα της πανδημίας θα είναι ελάχιστο κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, ευχαριστώ εκ των προτέρων τους Ομιλητές και Προέδρους-Συντονιστές, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, τους χορηγούς, την ομάδα που μας υποστηρίζει τεχνολογικά και την κ. Ντίνα Ντζόγια για την συμβολή τους στην οργάνωση του 27ου Πανελληνίου Συνεδρίου μας.

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 27ου Συνεδρίου ΕΕΜΕΛΟΠ 2022

Επιστροφή σε όλες τις εκδηλώσεις
Designed by porcupine colors | Developed by