** Θερινή Ογκολογική Συνάντηση 2021** 11-12 Ιουνίου 2021, Πρόγραμμα-Έναρξη εγγραφών

  • Από: 11 Ιουνίου, 2021
    To: 12 Ιουνίου, 2021
  • Κατηγορία:
  • Διοργανωτής: VITA congress, Β.ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ &ΣΙΑ Ο.Ε.,www.vitacongress.gr,thl.2107254360
Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου πατώντας ΕΔΩ ή στην εικόνα
Πληροφορίες εγγραφής
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης μοριοδοτούμενο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E.- C.P.D. credits).
Η φυσική παρουσία κοινού είναι εφικτή για πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ και θα υπάρχει ταυτόχρονη ζωντανή αναμετάδοση του συνεδρίου στο διαδίκτυο.
Διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης στην πλατφόρμα αναμετάδοσης του συνεδρίου:
– Μέσω της άνω εικόνας ή της σχετικής σήμανσης στο website της Γραμματείας του Σεμιναρίου: www.vitacongress.gr
θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε το e-mail σας στην επιλογή:
“Δεν έχετε εγγραφεί/ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ.”
– Θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail με link, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
– Πατώντας στο link που θα λάβετε στο e-mail σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα που θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αφού εισάγετε τα στοιχεία σας και ορίσετε κωδικό πρόσβασης (password).
– Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα μπορείτε να συνδέεστε στην πλατφόρμα αναμετάδοσης του Συνεδρίου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του με το e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει.
Οδηγίες Παρακολούθησης του Συνεδρίου με φυσική παρουσία:
Εφόσον θέλετε να παρακολουθήσετε το Συνέδριο δια ζώσης, θα πρέπει αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, να δηλώσετε τις συνεδρίες στις οποίες επιθυμείτε να παρευρεθείτε.
Μέσω της καρτέλας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στην πλατφόρμα αναμετάδοσης θα μπορείτε, όταν ενεργοποιηθεί η δυνατότητα, να επιλέξετε τις Συνεδρίες που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, εάν υπάρχει διαθεσιμότητα.
Η είσοδος σε Συνέδρους, οι οποίοι δεν έχουν κάνει προκράτηση θέσης, θα επιτρέπεται μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες κενές θέσεις.
Η χρήση μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Συνεδρίου.
Προκειμένου οι ομιλητές, οι συντονιστές και οι σύνεδροι να εισέλθουν στο χώρο του Συνεδρίου θα πρέπει να διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε αντιγονικό τεστ PCR ή rapid test που να έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες.
Για την προσμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης θα πρέπει να έχετε μαζί σας το eBADGE, είτε στο κινητό σας είτε εκτυπωμένο, το οποίο θα λάβετε στο e-mail σας.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συνεδρίου
Επιστροφή σε όλες τις εκδηλώσεις
Designed by porcupine colors | Developed by