Γενική Συνέλευση για τις εκλογές του Π.Σ.Δ.Δ. 2022

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην ψηφιακή πλατφόρμα ZOOM του Π.Σ.Δ.Δ. με θέμα τις εκλογές του προσεχή Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού  Συμβουλίου.
Η Γενική Συνέλευση για τις εκλογές σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ αρ.5/24.10.22 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:00. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα πραγματοποιηθεί 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση για τις εκλογές την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 και ελλείψει απαρτίας θα πραγματοποιηθεί η Τελική 2η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση για τις εκλογές την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:00.
Παρακάτω θα βρείτε τον σύνδεσμο για τη σύνδεσή σας στην ψηφιακή πλατφόρμα
ΖΟΟΜ του ΠΣΔΔ: https://us05web.zoom.us/j/3151345147?pwd=ditZcWhCbHA1ZzhsT1dEbDExamlFdz09
Το θέμα, το οποίο θα συζητηθεί στην Γ.Σ. είναι η Εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής.
Η συμμετοχή σας στην Γενική Συνέλευση για τις εκλογές του Π.Σ.Δ.Δ., είναι σημαντική για την εξασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας.
Μπορείτε να αποστείλετε τις υποψηφιότητες σας για την Εφορευτική Επιτροπή μέχρι την Τετάρτη 9.11.22 στο mail: grammateia@hda.gr.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΙΡΗΝΗ (ΝΤΟΡΙΝΑ) ΣΙΑΛΒΕΡΑ                          
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28
22 Φεβρουαρίου, 2024

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA) ζητά υποψηφιότητες για την εκλογή τεσσάρων (4) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ICDA το 2024.  Τα μέλη της ICDA καλούνται αποκλειστικά να υποβάλουν υποψηφιότητες προς εξέταση. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε υποψηφιότητα, διαβάστε πτοσεκτικά το παρακάτω αρχείο και

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.
31 Ιανουαρίου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας!

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο
26 Ιανουαρίου, 2024

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ζητείται διατροφολόγος για συνεργασία με ιατρεία (αλλεργιολογικό και παιδιατρικό) στο Περιστέρι.

Designed by porcupine colors | Developed by