Κάλεσμα για Εθελοντές/ριες στο Greece Race for the Cure®

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), υποστηρίζει την οργάνωση του Greece Race for the Cure®, του μεγαλύτερου αθλητικού event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτά, το Σάββατο 30/9, μεταξύ 12:00-18:00 ο ΠΣΔΔ θα προσφέρει δωρεάν ανάλυση σύστασης σώματος και συμβουλές διατροφής σε περίπτερο του στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου

Καλούνται όσοι/ες συνάδελφοι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στη φόρμα συμμετοχής: 

https://forms.gle/77prX8PfjjzhS31Y9

Στον ΠΣΔΔ πιστεύουμε πως οι ανάγκες του ασθενή πρέπει ακούγονται και να βρίσκονται στο επίκεντρο της διαιτολογικής προσέγγισης γι’ αυτό το λόγο στεκόμαστε πάντα αρωγοί των δράσεων των συλλόγων ασθενών και των εκδηλώσεων που έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού.

 

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
7:39 πμ

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 27/9/2023 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή.

Συμμετοχή του Π.Σ.Δ.Δ. στην επιστημονική συνάντηση “Nutrition Academy”
10:41 πμ

Συμμετοχή του Π.Σ.Δ.Δ. στην επιστημονική συνάντηση “Nutrition Academy”

O Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων με χαρά σας ανακοινώνει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση της διεθνούς επιστημονικής συνάντησης “Nutrition Academy” σε συνεργασία με την Τουρκική Εταιρεία Κλινικής Εντερικής & Παρεντερικής Διατροφής (KEPAN).

Σταθερή ελληνική συμμετοχή του ΕΦΕΤ στην ενημερωτική εκστρατεία #EUChooseSafeFood, που φέτος επιστρέφει σε ακόμη περισσότερες χώρες! Δελτίο Τύπου ΕΦΕΤ
9:29 μμ

Σταθερή ελληνική συμμετοχή του ΕΦΕΤ στην ενημερωτική εκστρατεία #EUChooseSafeFood, που φέτος επιστρέφει σε ακόμη περισσότερες χώρες! Δελτίο Τύπου ΕΦΕΤ

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EuropeanFood Safety Authority, EFSA) και οι εταίροι της στα κράτη μέλη της Ε.Ε. εγκαινιάζουν για τρίτη χρονιά την επικοινωνιακή εκστρατεία με τίτλο #EUChooseSafeFood. Η εκστρατεία αυτή έχει ως στόχο να βοηθήσει τους Ευρωπαίους πολίτες να λαμβάνουν συνειδητές αποφάσεις σε σχέση με τα τρόφιμα που καταναλώνουν. Το 2023 η εκστρατεία θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς συμπεριλαμβάνει 16 χώρες. Στην Ελλάδα, όπου η εκστρατεία τρέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), το εστιακό σημείο της EFSA στη χώρα, την στηρίζει δυναμικά με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων. 

Designed by porcupine colors | Developed by