Κάλεσμα για Εθελοντές/ριες στο Greece Race for the Cure®

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), υποστηρίζει την οργάνωση του Greece Race for the Cure®, του μεγαλύτερου αθλητικού event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτά, το Σάββατο 30/9, μεταξύ 12:00-18:00 ο ΠΣΔΔ θα προσφέρει δωρεάν ανάλυση σύστασης σώματος και συμβουλές διατροφής σε περίπτερο του στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου

Καλούνται όσοι/ες συνάδελφοι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στη φόρμα συμμετοχής: 

https://forms.gle/77prX8PfjjzhS31Y9

Στον ΠΣΔΔ πιστεύουμε πως οι ανάγκες του ασθενή πρέπει ακούγονται και να βρίσκονται στο επίκεντρο της διαιτολογικής προσέγγισης γι’ αυτό το λόγο στεκόμαστε πάντα αρωγοί των δράσεων των συλλόγων ασθενών και των εκδηλώσεων που έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού.

 

Διαβάστε Επίσης

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28
22 Φεβρουαρίου, 2024

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA) ζητά υποψηφιότητες για την εκλογή τεσσάρων (4) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ICDA το 2024.  Τα μέλη της ICDA καλούνται αποκλειστικά να υποβάλουν υποψηφιότητες προς εξέταση. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε υποψηφιότητα, διαβάστε πτοσεκτικά το παρακάτω αρχείο και

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.
31 Ιανουαρίου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας!

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο
26 Ιανουαρίου, 2024

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ζητείται διατροφολόγος για συνεργασία με ιατρεία (αλλεργιολογικό και παιδιατρικό) στο Περιστέρι.

Designed by porcupine colors | Developed by