Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΠΣΔΔ, 17/3/2023

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΠΣΔΔ,

Ήρθε η ώρα για την ετήσια εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Δ.Δ. έχει την χαρά να σας προσκαλέσει σε μια εκδήλωση με στόχο να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για το μέλλον του Π.Σ.Δ.Δ. και κυρίως να περάσουμε όμορφα με παλιούς και νέους γνωστούς, φίλους και συνεργάτες.

Η φετινή εκδήλωση θα περιλαμβάνει την καθιερωμένη κοπή πίτας και όπως πάντα κλήρωση για δώρα!!! Σας περιμένουν: εξοπλισμός διαιτολογικού γραφείου, κάλυψη εξόδων για συμμετοχή σε συνέδριο εξωτερικού και φυσικά κάλυψη εξόδων συμμετοχής για το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας του Π.Σ.Δ.Δ.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο PLANTAS BAR & RESTAURANT για να δοκιμάσουμε νέα και ενδιαφέροντα πιάτα και να μοιραστούμε άφθονο κρασί.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και το μενού θα το βρείτε στο παρακάτω link όπου θα κάνετε και την εγγραφή σας.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλείστε να κάνετε κράτηση θέσης δωρεάν εδώ!

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Με εγκάρδιους χαιρεστισμούς,

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Π.Σ.Δ.Δ.

Πρόεδρος: ΠΡΕΒΕΝΤΗ ΦΑΝΗ

Γενικός Γραμματέας: ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Διαβάστε Επίσης

ΔΤ για  το σχέδιο Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης και Καταπολέμησης Παχυσαρκίας Ενηλίκων/Diet Pass
11:41 πμ

ΔΤ για το σχέδιο Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης και Καταπολέμησης Παχυσαρκίας Ενηλίκων/Diet Pass

Με ικανοποίηση είδαμε πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο που αφορούν στο σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στη χώρα μας. Η πάγια θέση του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων αναφορικά με την παχυσαρκία είναι ότι η διαχείριση και η πρόληψη της απαιτεί διεπιστημονική συνεργασία στην οποία ο πτυχιούχος αδειοδοτημένος διαιτολόγος-διατροφολόγος συνεισφέρει ως ο πλέον ειδικός επιστήμονας σε θέματα διατροφικής φροντίδας.

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
12:23 μμ

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από Δευτέρα 20/3/2023 εώς και Παρασκευή 24/3/2023 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή.

Πρόσκληση για συγγραφείς-πτυχιούχους Διατροφής & Διαιτολογίας από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ
10:30 πμ

Πρόσκληση για συγγραφείς-πτυχιούχους Διατροφής & Διαιτολογίας από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ έχει αναλάβει τη διαμόρφωση 23 οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων. Στο πλαίσιο της εν λόγω πρόσκλησης αναζητούμε συγγραφείς-πτυχιούχους Διατροφής και Διαιτολογίας για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού εγχειριδίου της ειδικότητας «Ειδικός Φροντίδας Ηλικιωμένων» των ΙΕΚ. 

Designed by porcupine colors | Developed by