Συμμετοχή του ΠΣΔΔ στη δράση του Νοσοκομείου “Αττικόν” για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΣΔ 2023, η Δρ. Κολομβότσου Αναστασία παρεβρέθηκε ως μέλος
του ΔΣ του ΠΣΔΔ, στη θέση της Ειδικής Γραμματέας Εκπαίδευσης στην δράση που διοργάνωσε το διαβητολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου “Αττικόν” προς τους πολίτες, στις 14/11, με σύνθημα: «Μαθαίνω τον κίνδυνο, Μαθαίνω να προστατεύομαι». 
Υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου που θέλησε να ελεγχθεί για ΣΔ, να πληροφορηθεί από ειδικούς και με την προβολή ταινίας – και επίκαιρων μηνυμάτων όπως επίσης, να δοκιμάσει να ασκηθεί συνειδητοποιώντας τον ρόλο της άσκησης στην νόσο του ΣΔ.
Οι Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι δώσαμε το μήνυμά μας με την παρουσία στην δράση αυτή και σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ που συνόδεψε την εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

 

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
16 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Παρασκευή 17/05/2024 έως και Τρίτη 21/05/2024 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή. Για οτιδήποτε μπορείτε να στείλετε email στο info@hda.gr. Ευχαριστούμε.

Τρέξτε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Ομάδα του ΠΣΔΔ
11 Μαΐου, 2024

Τρέξτε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Ομάδα του ΠΣΔΔ

Με χαρά σας προσκαλούμε να τρέξετε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την ομάδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων! Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/sfYVrwWXU77jgoBK8 *Η συμμετοχή ισχύει μόνο για ενεργά μέλη.

Ο ΠΣΔΔ στις Ημέρες Καριέρας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
8 Μαΐου, 2024

Ο ΠΣΔΔ στις Ημέρες Καριέρας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολογών Διατροφολογων πάντα κοντά στη νέα γενιά Διαιτολογών! Στις 22.05.2024 ο Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης, Ειδικός γραμματέας Οργανωτικών και Νομικών Θεμάτων του Π.Σ.Δ.Δ. θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα “Τι χρειάζεται να κάνω για να ανοίξω το διαιτολογικό μου γραφείο” στις Ημέρες Καριέρας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Designed by porcupine colors | Developed by