Συμμετοχή του ΠΣΔΔ στην τελετή έναρξης του 31ου Ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) που πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Δεκεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα.

Με χαρά και τιμή ο Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης, Ειδικός Γραμματέας Νομικών/ Οργανωτικών Θεμάτων του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), εκπροσωπώντας τον ΠΣΔΔ, απεύθυνε χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του 31ου Ετησίου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) με θέμα: “Το μέλλον και οι προκλήσεις για την φυσικοθεραπεία”, που πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Δεκεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα. Ο ΠΣΔΔ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον ΠΣΦ για την ευγενική πρόσκλησή του και για το σημαντικό έργο που έχει κάνει για την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού γεγονότος.

Ο ΠΣΦ και ο ΠΣΔΔ ως σύλλογοι επαγγελματιών υγείας έχουν παράλληλες πορείες και μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς. Η συνεργασία είναι αναγκαία και δεδομένη ειδικά σε αυτή την εποχή που τα επαγγέλματα υγείας αντιμετωπίζουν διαρκώς καινούριες προκλήσεις.

ΦΩΤ.1: Ο Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης, Ειδικός Γραμματέας Νομικών/ Οργανωτικών Θεμάτων του (ΠΣΔΔ), απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του 31ου Ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας  του ΠΣΦ.

ΦΩΤ.2: Ο Δρ Παναγιώτης Βαραγιάννης, Ειδικός Γραμματέας Νομικών/ Οργανωτικών Θεμάτων του ΠΣΔΔ, στις εργασίες του 31ου Ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας του ΠΣΦ.

 

Διαβάστε Επίσης

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.
31 Ιανουαρίου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας!

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο
26 Ιανουαρίου, 2024

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ζητείται διατροφολόγος για συνεργασία με ιατρεία (αλλεργιολογικό και παιδιατρικό) στο Περιστέρι.

Δελτίο Τύπου 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής & Διαιτολογίας
18 Ιανουαρίου, 2024

Δελτίο Τύπου 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής & Διαιτολογίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων- Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), με τη συμμετοχή περισσότερων από 2000 συνέδρων, αριθμό που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Designed by porcupine colors | Developed by