Συμμετοχή του ΠΣΔΔ στην τελετή έναρξης του 31ου Ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) που πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Δεκεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα.

Με χαρά και τιμή ο Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης, Ειδικός Γραμματέας Νομικών/ Οργανωτικών Θεμάτων του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), εκπροσωπώντας τον ΠΣΔΔ, απεύθυνε χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του 31ου Ετησίου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) με θέμα: “Το μέλλον και οι προκλήσεις για την φυσικοθεραπεία”, που πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Δεκεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα. Ο ΠΣΔΔ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον ΠΣΦ για την ευγενική πρόσκλησή του και για το σημαντικό έργο που έχει κάνει για την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού γεγονότος.

Ο ΠΣΦ και ο ΠΣΔΔ ως σύλλογοι επαγγελματιών υγείας έχουν παράλληλες πορείες και μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς. Η συνεργασία είναι αναγκαία και δεδομένη ειδικά σε αυτή την εποχή που τα επαγγέλματα υγείας αντιμετωπίζουν διαρκώς καινούριες προκλήσεις.

ΦΩΤ.1: Ο Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης, Ειδικός Γραμματέας Νομικών/ Οργανωτικών Θεμάτων του (ΠΣΔΔ), απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του 31ου Ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας  του ΠΣΦ.

ΦΩΤ.2: Ο Δρ Παναγιώτης Βαραγιάννης, Ειδικός Γραμματέας Νομικών/ Οργανωτικών Θεμάτων του ΠΣΔΔ, στις εργασίες του 31ου Ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας του ΠΣΦ.

 

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»
12 Ιουνίου, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) των ΤμημάτωνΕπιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας και Ιατρικής τουΠανεπιστημίου Πατρών παρέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «ΑγωγήΥγείας» [Master of Science (MSc) in “Health Education”] (ΦΕΚ 542 τ. Β’ 26/01/2024). Ηχρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών(ΔΜΣ)«Αγωγή Υγείας» ορίζεται σε δύο (2) εξάμηνα (μονοετές). Η φοίτηση

Training courses on the low FODMAP diet
28 Μαΐου, 2024

Training courses on the low FODMAP diet

To date, King’s College London has trained over 1,000 dietitians from across Europe on the latest evidence and dietetic practice in the low FODMAP diet. All King’s courses are based on the research evidence and delivered by world-leading experts in dietetic and medical management of IBS, IBD and other gut disorders, including: The URL link

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
16 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Παρασκευή 17/05/2024 έως και Τρίτη 21/05/2024 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή. Για οτιδήποτε μπορείτε να στείλετε email στο info@hda.gr. Ευχαριστούμε.

Designed by porcupine colors | Developed by