Συνδιοργάνωση διημερίδας KEPAN Nutrition Academy

Ένας από τους στόχους του ΠΣΔΔ είναι το άνοιγμα επιστημονικών διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας εντός και εκτός των συνόρων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΠΣΔΔ αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση συνδιοργάνωσης του nutrition academy της Τουρκικής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (KEPAN) στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 28-29 Οκτωβρίου. Τα μέλη του KEPAN τίμησαν τον ΠΣΔΔ για την εξαίρετη συνεργασία.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ως ομιλητές τα μέλη του συλλόγου Αναστασία Κολομβότσου και Αλέξανδρος Τσίγκας με διαλέξεις που αφορούσαν την διατροφική υποστήριξη ογκολογικών ασθενών και ασθενών με IBD, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του ΠΣΔΔ Φανή Πρεβέντη.

 

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
16 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Παρασκευή 17/05/2024 έως και Τρίτη 21/05/2024 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή. Για οτιδήποτε μπορείτε να στείλετε email στο info@hda.gr. Ευχαριστούμε.

Τρέξτε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Ομάδα του ΠΣΔΔ
11 Μαΐου, 2024

Τρέξτε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Ομάδα του ΠΣΔΔ

Με χαρά σας προσκαλούμε να τρέξετε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την ομάδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων! Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/sfYVrwWXU77jgoBK8 *Η συμμετοχή ισχύει μόνο για ενεργά μέλη.

Ο ΠΣΔΔ στις Ημέρες Καριέρας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
8 Μαΐου, 2024

Ο ΠΣΔΔ στις Ημέρες Καριέρας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολογών Διατροφολογων πάντα κοντά στη νέα γενιά Διαιτολογών! Στις 22.05.2024 ο Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης, Ειδικός γραμματέας Οργανωτικών και Νομικών Θεμάτων του Π.Σ.Δ.Δ. θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα “Τι χρειάζεται να κάνω για να ανοίξω το διαιτολογικό μου γραφείο” στις Ημέρες Καριέρας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Designed by porcupine colors | Developed by