5 απλά βήματα..για να μειώσουμε το αλάτι σε λιγότερο από 5 γρ την ημέρα

Το infographic σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της 1ης Ημερίδας για τη Μείωση Αλατιού, η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) την Παρασκευή 4  Νοεμβρίου 2016 στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Γεωπονικού πανεπιστημίου.

Συγγραφή & Επιμέλεια: κα Λιάνα Πούλια (ΠΣΔΔ) και Δ/νση Διατροφικής Πολιτικής και Ερευνών του ΕΦΕΤ

Δείτε εδώ το Infographic

 

Διαβάστε Επίσης

Επιστημονικά συμπεράσματα webinar: Ο ρόλος της διατροφής στην εποχή της COVID-19
5:52 πμ

Επιστημονικά συμπεράσματα webinar: Ο ρόλος της διατροφής στην εποχή της COVID-19

Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τα βασικά επιστημονικά συμπεράσματα του webinar «Ο ρόλος της διατροφής στην εποχή της COVID-19: Πρόληψη, αντιμετώπιση και ο παράγοντας της παχυσαρκίας» που διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ)…

Ενημερωτικά Έντυπα Διατροφής και Μητρικού Θηλασμού – Υπουργείο Υγείας
1:24 μμ

Ενημερωτικά Έντυπα Διατροφής και Μητρικού Θηλασμού – Υπουργείο Υγείας

Στους παρακάτω συνδέσμους στον ιστότοπο του Υπουργείου Υγείας έχουν αναρτηθεί έντυπα (φυλλάδια και αφίσες) που αφορούν τα θέματα διατροφής και μητρικού θηλασμού:

Ενημέρωση σχετικά με την περιεκτικότητα βιομηχανικώς παραγόμενων trans λιπαρών (i-TFA) σε τρόφιμα στην ελληνική αγορά
12:55 μμ

Ενημέρωση σχετικά με την περιεκτικότητα βιομηχανικώς παραγόμενων trans λιπαρών (i-TFA) σε τρόφιμα στην ελληνική αγορά

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) ενημερώνει το κοινό για τα trans λιπαρά με ένα νέο infographic, με πληροφορίες για τις κύριες πηγές τους και την περιεκτικότητα βιομηχανικώς παραγόμενων trans λιπαρών σε τρόφιμα της ελληνικής αγοράς, βάση έρευνας που διεξήχθη.

Designed by porcupine colors | Developed by