ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων -Διατροφολόγων αναζητά τη νέα συντακτική ομάδα  για την «Ελληνική Επιθεώρηση Διαιτολογίας – Διατροφής», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Π.Σ.Δ.Δ. Σκοπός του είναι η ενημέρωση διαιτολόγων – διατροφολόγων, ιατρών, επιδημιολόγων, και άλλων επιστημόνων στο χώρο της αγωγής υγείας, σε θέματα σχετικά με τη διατροφή και την υγεία.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την «Ελληνική Επιθεώρηση Διαιτολογίας και Διατροφής»  εδώ.

Η συντακτική ομάδα έχει 3ετή θητεία με δυνατότητα επέκτασης και για άλλα 3 έτη.

Αρμοδιότητες

Για να συμμετέχετε στη συντακτική ομάδα χρειάζεται να πληρούνται τα εξής: 

Τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς σύμφωνα με την εμπειρία τους:

Επιπλέον αναζητούμε συναδέλφους με εμπειρία στην επιδημιολογία και τη στατιστική ανάλυση για τις θέσεις των ειδικών σε θέματα στατιστικής ανάλυσης και πειραματικού σχεδιασμού.

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας στο info@hda.gr με θέμα «Συντακτική Ομάδα Π.Σ.Δ.Δ._Ονοματεπώνυμο» 

Ημερομηνία λήξης υποβολών 18/2/2024

 

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»
12 Ιουνίου, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) των ΤμημάτωνΕπιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας και Ιατρικής τουΠανεπιστημίου Πατρών παρέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «ΑγωγήΥγείας» [Master of Science (MSc) in “Health Education”] (ΦΕΚ 542 τ. Β’ 26/01/2024). Ηχρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών(ΔΜΣ)«Αγωγή Υγείας» ορίζεται σε δύο (2) εξάμηνα (μονοετές). Η φοίτηση

Training courses on the low FODMAP diet
28 Μαΐου, 2024

Training courses on the low FODMAP diet

To date, King’s College London has trained over 1,000 dietitians from across Europe on the latest evidence and dietetic practice in the low FODMAP diet. All King’s courses are based on the research evidence and delivered by world-leading experts in dietetic and medical management of IBS, IBD and other gut disorders, including: The URL link

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
16 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Παρασκευή 17/05/2024 έως και Τρίτη 21/05/2024 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή. Για οτιδήποτε μπορείτε να στείλετε email στο info@hda.gr. Ευχαριστούμε.

Designed by porcupine colors | Developed by