ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων -Διατροφολόγων αναζητά τη νέα συντακτική ομάδα  για την «Ελληνική Επιθεώρηση Διαιτολογίας – Διατροφής», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Π.Σ.Δ.Δ. Σκοπός του είναι η ενημέρωση διαιτολόγων – διατροφολόγων, ιατρών, επιδημιολόγων, και άλλων επιστημόνων στο χώρο της αγωγής υγείας, σε θέματα σχετικά με τη διατροφή και την υγεία.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την «Ελληνική Επιθεώρηση Διαιτολογίας και Διατροφής»  εδώ.

Η συντακτική ομάδα έχει 3ετή θητεία με δυνατότητα επέκτασης και για άλλα 3 έτη.

Αρμοδιότητες

Για να συμμετέχετε στη συντακτική ομάδα χρειάζεται να πληρούνται τα εξής: 

Τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς σύμφωνα με την εμπειρία τους:

Επιπλέον αναζητούμε συναδέλφους με εμπειρία στην επιδημιολογία και τη στατιστική ανάλυση για τις θέσεις των ειδικών σε θέματα στατιστικής ανάλυσης και πειραματικού σχεδιασμού.

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας στο info@hda.gr με θέμα «Συντακτική Ομάδα Π.Σ.Δ.Δ._Ονοματεπώνυμο» 

Ημερομηνία λήξης υποβολών 18/2/2024

 

Διαβάστε Επίσης

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο
26 Ιανουαρίου, 2024

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ζητείται διατροφολόγος για συνεργασία με ιατρεία (αλλεργιολογικό και παιδιατρικό) στο Περιστέρι.

Δελτίο Τύπου 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής & Διαιτολογίας
18 Ιανουαρίου, 2024

Δελτίο Τύπου 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής & Διαιτολογίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων- Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), με τη συμμετοχή περισσότερων από 2000 συνέδρων, αριθμό που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Το γραφείο μας θα παραμείνει κλειστό 2-1-2024
2 Ιανουαρίου, 2024

Το γραφείο μας θα παραμείνει κλειστό 2-1-2024

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Συλλόγου δε θα λειτουργήσει 7-12-2023 και 8-12-2023, λόγω της παρουσίας μας στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας. Παρακαλούμε για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το συνέδριο όπως απευθύνεστε στο info@hdacongress.gr. Για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email στο info@hda.gr

Designed by porcupine colors | Developed by