Ανακοίνωση για Πανευρωπαϊκό Γηριατρικό Συνέδριο-EuGMS, 11-13 Οκτωβρίου 2021, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σε λιγότερο από 1 μήνα θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γηριατρική συνάντηση για τα ελληνικά δεδομένα δια ζώσης αλλά και online!

Στις 11-13 Οκτωβρίου 2021 ανοίγουν οι πόρτες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να υποδεχτούμε όλοι μαζί την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους ομιλητές και συμμετέχοντες του 17ου Γηριατρικού Συνεδρίου της Πανευρωπαϊκής Γηριατρικής Εταιρείας- EuGMS “Growing old in better health. Building Synergies across Europe”.Μην λησμονήσετε να συμμετάσχετε σε αυτή την μεγάλη γιορτή για την γηριατρική και να ακούσετε από κοντά διακεκριμένους καθηγητές γηριατρικής διεθνής εμβέλειας!

Για πληροφορίες και εγγραφή επί τόπου και online, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://eugms2021.com/registrations/
Αναμένουμε με χαρά και ιδιαίτερη τιμή να σας καλωσορίσουμε!

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28
22 Φεβρουαρίου, 2024

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA) ζητά υποψηφιότητες για την εκλογή τεσσάρων (4) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ICDA το 2024.  Τα μέλη της ICDA καλούνται αποκλειστικά να υποβάλουν υποψηφιότητες προς εξέταση. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε υποψηφιότητα, διαβάστε πτοσεκτικά το παρακάτω αρχείο και

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.
31 Ιανουαρίου, 2024

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας!

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο
26 Ιανουαρίου, 2024

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ζητείται διατροφολόγος για συνεργασία με ιατρεία (αλλεργιολογικό και παιδιατρικό) στο Περιστέρι.