Ανακοίνωση για Πανευρωπαϊκό Γηριατρικό Συνέδριο-EuGMS, 11-13 Οκτωβρίου 2021, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σε λιγότερο από 1 μήνα θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γηριατρική συνάντηση για τα ελληνικά δεδομένα δια ζώσης αλλά και online!

Στις 11-13 Οκτωβρίου 2021 ανοίγουν οι πόρτες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να υποδεχτούμε όλοι μαζί την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους ομιλητές και συμμετέχοντες του 17ου Γηριατρικού Συνεδρίου της Πανευρωπαϊκής Γηριατρικής Εταιρείας- EuGMS “Growing old in better health. Building Synergies across Europe”.Μην λησμονήσετε να συμμετάσχετε σε αυτή την μεγάλη γιορτή για την γηριατρική και να ακούσετε από κοντά διακεκριμένους καθηγητές γηριατρικής διεθνής εμβέλειας!

Για πληροφορίες και εγγραφή επί τόπου και online, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://eugms2021.com/registrations/
Αναμένουμε με χαρά και ιδιαίτερη τιμή να σας καλωσορίσουμε!

Ημέρες Καριέρας | Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας | 16-20 Μαϊου 2022, Χαροκόπειο Πανεπίστημιο

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2022 με τίτλο “Χάραξε το μέλλον σου στην αγορά εργασίας” που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά 16-20 Μαΐου 2022 τις ώρες 11:00-17:00.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από 2 χρόνια δια ζώσης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε από κοντά τα θέματα του κλάδου μας.

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

Η Επιτροπή Έρευνας και Πρακτικής βασισμένης σε αποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διαιτολογικών Συλλόγων καλεί όλες και όλους τις/τους Διαιτολόγους στην Ευρώπη να απαντήσουν μία σύντομη έρευνα.