Ανακοίνωση για τις εκλογές του ΠΣΔΔ

27.11.2019

ekloges

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής  Επιτροπής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 σε συγκεκριμένο χώρο του Μεγάρου Μουσικής, όπου θα πραγματοποιηθεί το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής Διαιτολογίας & το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10.00 έως τις 17.00.

Καλούμε να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι την υποψηφιότητα τους, είτε στην ηλεκτρονική δ/νση του συλλόγου grammateia@hda.gr είτε στέλνοντας φαξ στο τηλ. του συλλόγου 210-6427801 μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. Να σας θυμίσουμε ότι υποψηφιότητες μπορείτε να δηλώνετε είτε για το Δ.Σ. (7 μέλη), είτε για το Πειθαρχικό  Συμβούλιο(3 μέλη), είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη) είτε ως Ανεξάρτητοι είτε ως μέλος Συνδυασμού.

Να θυμίσουμε ότι το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στο Διοικητικό  Συμβούλιο,  στην Ελεγκτική  Επιτροπή  και  το Πειθαρχικό  Συμβούλιο έχουν όλα τα τακτικά μέλη εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Μπορείτε από εδώ να βρείτε τηνΑίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές 2019

Ημέρες Καριέρας | Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας | 16-20 Μαϊου 2022, Χαροκόπειο Πανεπίστημιο

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2022 με τίτλο “Χάραξε το μέλλον σου στην αγορά εργασίας” που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά 16-20 Μαΐου 2022 τις ώρες 11:00-17:00.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από 2 χρόνια δια ζώσης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε από κοντά τα θέματα του κλάδου μας.

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

Η Επιτροπή Έρευνας και Πρακτικής βασισμένης σε αποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διαιτολογικών Συλλόγων καλεί όλες και όλους τις/τους Διαιτολόγους στην Ευρώπη να απαντήσουν μία σύντομη έρευνα.