Ανακοίνωση για τις εκλογές του ΠΣΔΔ

27.11.2019

ekloges

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής  Επιτροπής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 σε συγκεκριμένο χώρο του Μεγάρου Μουσικής, όπου θα πραγματοποιηθεί το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής Διαιτολογίας & το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10.00 έως τις 17.00.

Καλούμε να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι την υποψηφιότητα τους, είτε στην ηλεκτρονική δ/νση του συλλόγου grammateia@hda.gr είτε στέλνοντας φαξ στο τηλ. του συλλόγου 210-6427801 μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. Να σας θυμίσουμε ότι υποψηφιότητες μπορείτε να δηλώνετε είτε για το Δ.Σ. (7 μέλη), είτε για το Πειθαρχικό  Συμβούλιο(3 μέλη), είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη) είτε ως Ανεξάρτητοι είτε ως μέλος Συνδυασμού.

Να θυμίσουμε ότι το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στο Διοικητικό  Συμβούλιο,  στην Ελεγκτική  Επιτροπή  και  το Πειθαρχικό  Συμβούλιο έχουν όλα τα τακτικά μέλη εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Μπορείτε από εδώ να βρείτε τηνΑίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές 2019

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28
22 Φεβρουαρίου, 2024

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA) ζητά υποψηφιότητες για την εκλογή τεσσάρων (4) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ICDA το 2024.  Τα μέλη της ICDA καλούνται αποκλειστικά να υποβάλουν υποψηφιότητες προς εξέταση. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε υποψηφιότητα, διαβάστε πτοσεκτικά το παρακάτω αρχείο και

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.
31 Ιανουαρίου, 2024

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας!

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο
26 Ιανουαρίου, 2024

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ζητείται διατροφολόγος για συνεργασία με ιατρεία (αλλεργιολογικό και παιδιατρικό) στο Περιστέρι.