Ανακοίνωση για τις εκλογές του ΠΣΔΔ

27.11.2019

ekloges

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής  Επιτροπής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 σε συγκεκριμένο χώρο του Μεγάρου Μουσικής, όπου θα πραγματοποιηθεί το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής Διαιτολογίας & το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10.00 έως τις 17.00.

Καλούμε να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι την υποψηφιότητα τους, είτε στην ηλεκτρονική δ/νση του συλλόγου grammateia@hda.gr είτε στέλνοντας φαξ στο τηλ. του συλλόγου 210-6427801 μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. Να σας θυμίσουμε ότι υποψηφιότητες μπορείτε να δηλώνετε είτε για το Δ.Σ. (7 μέλη), είτε για το Πειθαρχικό  Συμβούλιο(3 μέλη), είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη) είτε ως Ανεξάρτητοι είτε ως μέλος Συνδυασμού.

Να θυμίσουμε ότι το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στο Διοικητικό  Συμβούλιο,  στην Ελεγκτική  Επιτροπή  και  το Πειθαρχικό  Συμβούλιο έχουν όλα τα τακτικά μέλη εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Μπορείτε από εδώ να βρείτε τηνΑίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές 2019

ΠΣΔΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2022: Ανακοίνωση-Υποψηφιότητες

ΠΣΔΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2022: Ανακοίνωση-Υποψηφιότητες

Οι εκλογές του Π.Σ.Δ.Δ. θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 σε συγκεκριμένο χώρο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 3ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

ΠΣΔΔ: Ομάδα Ειδικών Κλινικής Διατροφής-Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Δυσθρεψία

O Π.Σ.Δ.Δ. με την Ομάδα του Ειδικών Κλινικής Διατροφής και η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN) ως μέλη του ONCA (Optimal Nutrition Care for All) συμμετέχουν στην εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη δυσθρεψία (Malnutrition Awareness Week,2022).

3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

Το 3ο Συμπόσιο της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους του Π.Σ.Δ.Δ. είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις σε αυτό το επιστημονικό επιστητό, αλλά και ευκαιρία για διεπιστημονικό διάλογο και αλληλεπίδραση.