Ανακοίνωση για τις εκλογές του ΠΣΔΔ

27.11.2019

ekloges

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής  Επιτροπής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 σε συγκεκριμένο χώρο του Μεγάρου Μουσικής, όπου θα πραγματοποιηθεί το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής Διαιτολογίας & το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10.00 έως τις 17.00.

Καλούμε να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι την υποψηφιότητα τους, είτε στην ηλεκτρονική δ/νση του συλλόγου grammateia@hda.gr είτε στέλνοντας φαξ στο τηλ. του συλλόγου 210-6427801 μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. Να σας θυμίσουμε ότι υποψηφιότητες μπορείτε να δηλώνετε είτε για το Δ.Σ. (7 μέλη), είτε για το Πειθαρχικό  Συμβούλιο(3 μέλη), είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη) είτε ως Ανεξάρτητοι είτε ως μέλος Συνδυασμού.

Να θυμίσουμε ότι το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στο Διοικητικό  Συμβούλιο,  στην Ελεγκτική  Επιτροπή  και  το Πειθαρχικό  Συμβούλιο έχουν όλα τα τακτικά μέλη εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Μπορείτε από εδώ να βρείτε τηνΑίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»
12 Ιουνίου, 2024

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) των ΤμημάτωνΕπιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας και Ιατρικής τουΠανεπιστημίου Πατρών παρέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «ΑγωγήΥγείας» [Master of Science (MSc) in “Health Education”] (ΦΕΚ 542 τ. Β’ 26/01/2024). Ηχρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών(ΔΜΣ)«Αγωγή Υγείας» ορίζεται σε δύο (2) εξάμηνα (μονοετές). Η φοίτηση

Training courses on the low FODMAP diet
28 Μαΐου, 2024

Training courses on the low FODMAP diet

To date, King’s College London has trained over 1,000 dietitians from across Europe on the latest evidence and dietetic practice in the low FODMAP diet. All King’s courses are based on the research evidence and delivered by world-leading experts in dietetic and medical management of IBS, IBD and other gut disorders, including: The URL link

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
16 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Παρασκευή 17/05/2024 έως και Τρίτη 21/05/2024 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή. Για οτιδήποτε μπορείτε να στείλετε email στο info@hda.gr. Ευχαριστούμε.