Ανακοίνωση για το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, 10-12 Δεκεμβρίου 2021

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) διοργανώνει το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας στις 10-12 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελέσει και το πρώτο υβριδικό συνέδριο στα 50 και πλέον χρόνια ιστορίας του Συλλόγου μας.

Με το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει και λαμβάνοντας υπόψιν τις προκλήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία της COVID-19, το φετινό συνέδριο θα έχει τόσο φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακή παρακολούθηση. Σκοπός μας είναι να διοργανώσουμε ένα υβριδικό συνέδριο υψηλής ποιότητας που θα δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε σε πραγματικό χρόνο τα πλέον επίκαιρα δεδομένα στην επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας με συναδέλφους, λοιπούς επιστήμονες υγείας και φοιτητές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας ή του κόσμου όπου βρίσκονται.

Σχετικά με τη δια ζώσης διεξαγωγή του συνεδρίου, επιστρέφουμε και φέτος στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την COVID-19 που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Διατηρώντας το γνώριμο υψηλό επίπεδο των επιστημονικών δράσεων του ΠΣΔΔ, στο επιστημονικό πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου θα συμμετέχουν εξαίρετοι και διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλα τα νέα δεδομένα στην επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας δίνοντας την ευκαιρία για ένα εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για τις νέες ερευνητικές εξελίξεις στην κλινική και αθλητική διατροφή, στη διατροφική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, στη σχέση τροφίμων-διατροφής και περιβάλλοντος, καθώς και για επίκαιρα θέματα όπως για τον ρόλο της διατροφής στη νόσο covid-19, την προσωποποιημένη διατροφή, τη διατροφογενετική, την επίδραση της διατροφής στο εντερικό μικροβίωμα και τη συμβολή της τεχνολογίας στη διαιτολογική πράξη.

Οραματιζόμαστε ένα υβριδικό 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων, μηδενίζοντας τις αποστάσεις και ευνοώντας τη διασύνδεση, την επιστημονική ενημέρωση και την επαγγελματική εξέλιξη. Καλούμε όλους τους συνέδρους να συμβάλουν στη διεξαγωγή του πιο σύγχρονου και επιτυχημένου συνεδρίου Διατροφής & Διαιτολογίας στη χώρα μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: www.hdacongress.gr.

Με τιμή,
Τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
16 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Παρασκευή 17/05/2024 έως και Τρίτη 21/05/2024 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή. Για οτιδήποτε μπορείτε να στείλετε email στο info@hda.gr. Ευχαριστούμε.

Τρέξτε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Ομάδα του ΠΣΔΔ
11 Μαΐου, 2024

Τρέξτε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Ομάδα του ΠΣΔΔ

Με χαρά σας προσκαλούμε να τρέξετε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την ομάδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων! Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/sfYVrwWXU77jgoBK8 *Η συμμετοχή ισχύει μόνο για ενεργά μέλη.

Ο ΠΣΔΔ στις Ημέρες Καριέρας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
8 Μαΐου, 2024

Ο ΠΣΔΔ στις Ημέρες Καριέρας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολογών Διατροφολογων πάντα κοντά στη νέα γενιά Διαιτολογών! Στις 22.05.2024 ο Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης, Ειδικός γραμματέας Οργανωτικών και Νομικών Θεμάτων του Π.Σ.Δ.Δ. θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα “Τι χρειάζεται να κάνω για να ανοίξω το διαιτολογικό μου γραφείο” στις Ημέρες Καριέρας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.