Ανακοίνωση για το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, 10-12 Δεκεμβρίου 2021

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) διοργανώνει το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας στις 10-12 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελέσει και το πρώτο υβριδικό συνέδριο στα 50 και πλέον χρόνια ιστορίας του Συλλόγου μας.

Με το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει και λαμβάνοντας υπόψιν τις προκλήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία της COVID-19, το φετινό συνέδριο θα έχει τόσο φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακή παρακολούθηση. Σκοπός μας είναι να διοργανώσουμε ένα υβριδικό συνέδριο υψηλής ποιότητας που θα δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε σε πραγματικό χρόνο τα πλέον επίκαιρα δεδομένα στην επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας με συναδέλφους, λοιπούς επιστήμονες υγείας και φοιτητές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας ή του κόσμου όπου βρίσκονται.

Σχετικά με τη δια ζώσης διεξαγωγή του συνεδρίου, επιστρέφουμε και φέτος στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την COVID-19 που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Διατηρώντας το γνώριμο υψηλό επίπεδο των επιστημονικών δράσεων του ΠΣΔΔ, στο επιστημονικό πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου θα συμμετέχουν εξαίρετοι και διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλα τα νέα δεδομένα στην επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας δίνοντας την ευκαιρία για ένα εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για τις νέες ερευνητικές εξελίξεις στην κλινική και αθλητική διατροφή, στη διατροφική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, στη σχέση τροφίμων-διατροφής και περιβάλλοντος, καθώς και για επίκαιρα θέματα όπως για τον ρόλο της διατροφής στη νόσο covid-19, την προσωποποιημένη διατροφή, τη διατροφογενετική, την επίδραση της διατροφής στο εντερικό μικροβίωμα και τη συμβολή της τεχνολογίας στη διαιτολογική πράξη.

Οραματιζόμαστε ένα υβριδικό 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων, μηδενίζοντας τις αποστάσεις και ευνοώντας τη διασύνδεση, την επιστημονική ενημέρωση και την επαγγελματική εξέλιξη. Καλούμε όλους τους συνέδρους να συμβάλουν στη διεξαγωγή του πιο σύγχρονου και επιτυχημένου συνεδρίου Διατροφής & Διαιτολογίας στη χώρα μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: www.hdacongress.gr.

Με τιμή,
Τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Φοιτητική Επιτροπή για το προσεχές 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας του Π.Σ.Δ.Δ.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στη Φοιτητική Επιτροπή του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας το οποίο θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2023.

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων συμμετέχει ενεργά στην 12η  θεματική ενότητα «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΠΑΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ»,  την  Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου, 2023  ώρα 15:00 -18:00 στα πλαίσια του 1ου Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Ιατρών & Επαγγελματιών Υγείας της Π.Φ.Υ.: «Σπάνιες Παθήσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – Εντοπισμός Παραπομπή, Παρακολούθηση και Διαχείριση» το οποίο συνδιοργανώνουν από κοινού η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων – Σπανίων Νοσημάτων Παθήσεων (Ε.Ο.Σ. – ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.) με την  Εταιρία Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”.

Παράταση μέχρι 25/1/2023 για κατάθεση οικονομικής προσφοράς: Διοργάνωση του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής

Με την παρούσα ανακοίνωση, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (Π.Σ.Δ.Δ.) θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι προγραμματίζει τη διοργάνωση του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής, τον προσεχές Δεκέμβριο του 2023, στην Αθήνα, και για το λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς από εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων (CRO).