Ανακοίνωση σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του ΠΣΔΔ

11.3.2021

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, λόγω της πανδημίας COVID-19, αποφάσισε με την αρ. απ. 9/17.2.21, και  σύμφωνα με το άρθρο 13. παρ. 9 του καταστατικού του ΠΣΔΔ, να μεταφέρει την ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής συνέλευσης για τον Απρίλιο του 2021.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος: Θ .Σιαλβέρα

Ο Γεν. Γραμματέας: Π. Βαραγιάννης

Προκήρυξη θέσεων και υποτροφιών για Διδακτορικό και Μεταδιδακτορικό

Προκήρυξη θέσεων και υποτροφιών για Διδακτορικό και Μεταδιδακτορικό

Προκήρυξη θέσεων και υποτροφιών για Διδακτορικό και Μεταδιδακτορικό: Στις αρχές του νέου ακαδημαϊκού έτους ο Καθηγητής κ. Ιωάννης Μανιός θα προκηρύξει νέες θέσεις για εκπόνηση Διδακτορικού ή/και Μεταδιδακτορικού.

Δελτίο Τύπου: Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τις Διατροφικές Διαταραχές 2021

Δελτίο Τύπου: Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τις Διατροφικές Διαταραχές 2021

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και η Ομάδα του των Ειδικών Διαχείρισης Βάρους με αφορμή αυτή τη διεθνή πρωτοβουλία, ενώνει και φέτος τη φωνή του με περισσότερους από 250 οργανισμούς από 50 και πλέον χώρες για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τις Διατροφικές Διαταραχές που έχει καθιερωθεί στις 2 Ιουνίου.

Άσυλο Ανιάτων: Θέση εργασίας Διαιτολόγου-Διατροφολόγου

Άσυλο Ανιάτων: Θέση εργασίας Διαιτολόγου-Διατροφολόγου

To I.Π.Χ.Π. προκηρύσσει (1) θέση Διαιτολόγου / Διατροφολόγου
για άμεση πρόσληψη: πλήρους ή μερικής απασχόλησης, που θα παρέχει διαιτολογικές και διατροφικές συμβουλές υποστηρίζοντας άτομα με κινητική αναπηρία.