Ανακοίνωση του ΠΣΔΔ για τις πυρκαγιές στην Αττική

25.7.2018

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των πυρκαγιών της Αττικής στις 23.7.18.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και βοήθειας στους πυρόπληκτους ο ΠΣΔΔ, (σύμφωνα με την υπ.αρ. 1/24.7.18 απόφαση του Έκτακτου ΔΣ)  στηρίζει τις δράσεις της εθελοντικής οργάνωσης  ’Όλοι μαζί μπορούμε’.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»
12 Ιουνίου, 2024

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) των ΤμημάτωνΕπιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας και Ιατρικής τουΠανεπιστημίου Πατρών παρέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «ΑγωγήΥγείας» [Master of Science (MSc) in “Health Education”] (ΦΕΚ 542 τ. Β’ 26/01/2024). Ηχρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών(ΔΜΣ)«Αγωγή Υγείας» ορίζεται σε δύο (2) εξάμηνα (μονοετές). Η φοίτηση

Training courses on the low FODMAP diet
28 Μαΐου, 2024

Training courses on the low FODMAP diet

To date, King’s College London has trained over 1,000 dietitians from across Europe on the latest evidence and dietetic practice in the low FODMAP diet. All King’s courses are based on the research evidence and delivered by world-leading experts in dietetic and medical management of IBS, IBD and other gut disorders, including: The URL link

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
16 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Παρασκευή 17/05/2024 έως και Τρίτη 21/05/2024 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή. Για οτιδήποτε μπορείτε να στείλετε email στο info@hda.gr. Ευχαριστούμε.