Δελτίο Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού 2017

13.10.2017

world_food_day_2017_webban_EN

World Food Day 2017

“Αλλαγή της μετανάστευσης στο μέλλον. Επένδυση στην ασφάλεια των τροφίμων και στην αγροτική ανάπτυξη”

Ο Οργανισμός Τροφίμων & Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO), θέσπισε πριν από 30 περίπου χρόνια την 16η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού (World Food Day), για να τονίσει το μείζον πρόβλημα της πείνας, καθώς και να αναδείξει τα προβλήματα του επισιτισμού και της πρόσβασης στην τροφή παγκοσμίως.

Είναι μια ευκαιρία να τονίσουμε ότι με την επένδυση σε βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη και στη γεωργία, οδηγούμαστε όχι μόνο στην εκμηδένιση της πείνας (Μηδενική Πείνα-Zero Hunger) αλλά και στην αντιμετώπιση ορισμένων από τις πιο μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος: τη μετανάστευση και τον εκτοπισμό πληθυσμών.

Το Δελτίο Τύπου του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων για την Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού 2017 μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Ημέρες Καριέρας | Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας | 16-20 Μαϊου 2022, Χαροκόπειο Πανεπίστημιο

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2022 με τίτλο “Χάραξε το μέλλον σου στην αγορά εργασίας” που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά 16-20 Μαΐου 2022 τις ώρες 11:00-17:00.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από 2 χρόνια δια ζώσης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε από κοντά τα θέματα του κλάδου μας.

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

Η Επιτροπή Έρευνας και Πρακτικής βασισμένης σε αποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διαιτολογικών Συλλόγων καλεί όλες και όλους τις/τους Διαιτολόγους στην Ευρώπη να απαντήσουν μία σύντομη έρευνα.