Δελτίο Τύπου: ΚΑΔ και μέτρα περιορισμού διασποράς του κορονοϊού COVID-19

ΚΑΔ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ COVID-19

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι επίμονες και συντονισμένες προσπάθειές μας για την ισότιμη μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων, στέφθηκαν με επιτυχία.

Από τις 16/03, οπότε και ανακοινώθηκαν οι ΚΑΔ που διακόπτουν τη λειτουργία τους- σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), με θέμα «κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», αποστείλαμε επιστολές, υποβάλαμε ερωτήματα και κατορθώσαμε να επικοινωνήσουμε και προσωπικά με τους αρμόδιους φορείς.

Καταφέραμε την ίση μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων καθώς και την ένταξη αυτών στα μέτρα στήριξης των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του Kορονοϊού Covid-19.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων δρα πάντοτε άμεσα, συντονισμένα και αποτελεσματικά με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

Ο ΠΣΔΔ στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια της χώρας μας να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού και σε αυτή την προσπάθεια, οι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, και με την ευθύνη που μας αναλογεί ως επαγγελματίες υγείας καλούμε όλους να μείνουμε σπίτι.

Στη συνέχεια, παρατίθεται ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν Κύριο ΚΑΔ έναν από τους κατωτέρω εντάσσονται στα μέτρα στήριξης.

Ημέρες Καριέρας | Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας | 16-20 Μαϊου 2022, Χαροκόπειο Πανεπίστημιο

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2022 με τίτλο “Χάραξε το μέλλον σου στην αγορά εργασίας” που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά 16-20 Μαΐου 2022 τις ώρες 11:00-17:00.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από 2 χρόνια δια ζώσης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε από κοντά τα θέματα του κλάδου μας.

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

Η Επιτροπή Έρευνας και Πρακτικής βασισμένης σε αποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διαιτολογικών Συλλόγων καλεί όλες και όλους τις/τους Διαιτολόγους στην Ευρώπη να απαντήσουν μία σύντομη έρευνα.