Δελτίο Τύπου: ΚΑΔ και μέτρα περιορισμού διασποράς του κορονοϊού COVID-19

ΚΑΔ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ COVID-19

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι επίμονες και συντονισμένες προσπάθειές μας για την ισότιμη μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων, στέφθηκαν με επιτυχία.

Από τις 16/03, οπότε και ανακοινώθηκαν οι ΚΑΔ που διακόπτουν τη λειτουργία τους- σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), με θέμα «κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», αποστείλαμε επιστολές, υποβάλαμε ερωτήματα και κατορθώσαμε να επικοινωνήσουμε και προσωπικά με τους αρμόδιους φορείς.

Καταφέραμε την ίση μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων καθώς και την ένταξη αυτών στα μέτρα στήριξης των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του Kορονοϊού Covid-19.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων δρα πάντοτε άμεσα, συντονισμένα και αποτελεσματικά με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

Ο ΠΣΔΔ στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια της χώρας μας να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού και σε αυτή την προσπάθεια, οι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, και με την ευθύνη που μας αναλογεί ως επαγγελματίες υγείας καλούμε όλους να μείνουμε σπίτι.

Στη συνέχεια, παρατίθεται ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν Κύριο ΚΑΔ έναν από τους κατωτέρω εντάσσονται στα μέτρα στήριξης.

Save the date: Ανακοίνωση για το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας θα διεξαχθεί υβριδικά στις 10-12 Δεκεμβρίου 2021.

Επανάληψη δήλωσης Συμμετοχής Φοιτητών Επιστημονική & Οργανωτική Επιτροπή 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Μιας και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στις φοιτητικές επιτροπές του επερχόμενου 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ανοίγουμε ξανά τις αιτήσεις για 10 ημέρες!!

Ανακοίνωση σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του ΠΣΔΔ

Ανακοίνωση σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του ΠΣΔΔ

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, λόγω της πανδημίας COVID-19, αποφάσισε με την αρ. απ. 9/17.2.21, και σύμφωνα με το άρθρο 13. παρ. 9 του καταστατικού του ΠΣΔΔ, να μεταφέρει την ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής συνέλευσης για τον Απρίλιο του 2021