Δελτίο Τύπου: ΚΑΔ και μέτρα περιορισμού διασποράς του κορονοϊού COVID-19

ΚΑΔ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ COVID-19

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι επίμονες και συντονισμένες προσπάθειές μας για την ισότιμη μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων, στέφθηκαν με επιτυχία.

Από τις 16/03, οπότε και ανακοινώθηκαν οι ΚΑΔ που διακόπτουν τη λειτουργία τους- σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), με θέμα «κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», αποστείλαμε επιστολές, υποβάλαμε ερωτήματα και κατορθώσαμε να επικοινωνήσουμε και προσωπικά με τους αρμόδιους φορείς.

Καταφέραμε την ίση μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων καθώς και την ένταξη αυτών στα μέτρα στήριξης των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του Kορονοϊού Covid-19.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων δρα πάντοτε άμεσα, συντονισμένα και αποτελεσματικά με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

Ο ΠΣΔΔ στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια της χώρας μας να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού και σε αυτή την προσπάθεια, οι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, και με την ευθύνη που μας αναλογεί ως επαγγελματίες υγείας καλούμε όλους να μείνουμε σπίτι.

Στη συνέχεια, παρατίθεται ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν Κύριο ΚΑΔ έναν από τους κατωτέρω εντάσσονται στα μέτρα στήριξης.

ΠΣΔΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2022: Ανακοίνωση-Υποψηφιότητες

ΠΣΔΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2022: Ανακοίνωση-Υποψηφιότητες

Οι εκλογές του Π.Σ.Δ.Δ. θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 σε συγκεκριμένο χώρο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 3ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

ΠΣΔΔ: Ομάδα Ειδικών Κλινικής Διατροφής-Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Δυσθρεψία

O Π.Σ.Δ.Δ. με την Ομάδα του Ειδικών Κλινικής Διατροφής και η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN) ως μέλη του ONCA (Optimal Nutrition Care for All) συμμετέχουν στην εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη δυσθρεψία (Malnutrition Awareness Week,2022).

3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

Το 3ο Συμπόσιο της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους του Π.Σ.Δ.Δ. είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις σε αυτό το επιστημονικό επιστητό, αλλά και ευκαιρία για διεπιστημονικό διάλογο και αλληλεπίδραση.