Δελτίο Τύπου: ΚΑΔ και μέτρα περιορισμού διασποράς του κορονοϊού COVID-19

ΚΑΔ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ COVID-19

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι επίμονες και συντονισμένες προσπάθειές μας για την ισότιμη μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων, στέφθηκαν με επιτυχία.

Από τις 16/03, οπότε και ανακοινώθηκαν οι ΚΑΔ που διακόπτουν τη λειτουργία τους- σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), με θέμα «κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», αποστείλαμε επιστολές, υποβάλαμε ερωτήματα και κατορθώσαμε να επικοινωνήσουμε και προσωπικά με τους αρμόδιους φορείς.

Καταφέραμε την ίση μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων καθώς και την ένταξη αυτών στα μέτρα στήριξης των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του Kορονοϊού Covid-19.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων δρα πάντοτε άμεσα, συντονισμένα και αποτελεσματικά με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

Ο ΠΣΔΔ στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια της χώρας μας να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού και σε αυτή την προσπάθεια, οι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, και με την ευθύνη που μας αναλογεί ως επαγγελματίες υγείας καλούμε όλους να μείνουμε σπίτι.

Στη συνέχεια, παρατίθεται ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν Κύριο ΚΑΔ έναν από τους κατωτέρω εντάσσονται στα μέτρα στήριξης.

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28
22 Φεβρουαρίου, 2024

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA) ζητά υποψηφιότητες για την εκλογή τεσσάρων (4) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ICDA το 2024.  Τα μέλη της ICDA καλούνται αποκλειστικά να υποβάλουν υποψηφιότητες προς εξέταση. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε υποψηφιότητα, διαβάστε πτοσεκτικά το παρακάτω αρχείο και

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.
31 Ιανουαρίου, 2024

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας!

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο
26 Ιανουαρίου, 2024

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ζητείται διατροφολόγος για συνεργασία με ιατρεία (αλλεργιολογικό και παιδιατρικό) στο Περιστέρι.