Δελτίο Τύπου: ΚΑΔ και μέτρα περιορισμού διασποράς του κορονοϊού COVID-19

ΚΑΔ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ COVID-19

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι επίμονες και συντονισμένες προσπάθειές μας για την ισότιμη μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων, στέφθηκαν με επιτυχία.

Από τις 16/03, οπότε και ανακοινώθηκαν οι ΚΑΔ που διακόπτουν τη λειτουργία τους- σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), με θέμα «κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», αποστείλαμε επιστολές, υποβάλαμε ερωτήματα και κατορθώσαμε να επικοινωνήσουμε και προσωπικά με τους αρμόδιους φορείς.

Καταφέραμε την ίση μεταχείριση των δυο ΚΑΔ (96041001 και 86901910) που αφορούν στη λειτουργία των Διαιτολογικών γραφείων καθώς και την ένταξη αυτών στα μέτρα στήριξης των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του Kορονοϊού Covid-19.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων δρα πάντοτε άμεσα, συντονισμένα και αποτελεσματικά με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

Ο ΠΣΔΔ στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια της χώρας μας να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού και σε αυτή την προσπάθεια, οι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, και με την ευθύνη που μας αναλογεί ως επαγγελματίες υγείας καλούμε όλους να μείνουμε σπίτι.

Στη συνέχεια, παρατίθεται ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν Κύριο ΚΑΔ έναν από τους κατωτέρω εντάσσονται στα μέτρα στήριξης.

Δελτίο Τύπου – Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων στο Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ
10 Ιουλίου, 2024

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων είχε την τιμή να συμμετάσχει στο Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε 2-7 Ιουλίου στο ΣΕΦ, κατόπιν πρόσκλησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Ο ΠΣΔΔ συμμετείχε με δικό του περίπτερο στο fan zone, στο πλαίσιο των κοινωνικών ενεργειών του τουρνουά, σε συνεργασία με την ΕΟΚ και το FIBA Foundation οι οποίες

Παρουσία του ΠΣΔΔ στα διεθνή βραβεία Olympia Health & Nutrition Awards για το Ελαιόλαδο.
5 Ιουλίου, 2024

Μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, ο Δρ. Παναγιώτης ΒαραγιάννηςΕιδ. Γραμματέας Νομικών/Οργανωτικών Θεμάτων του ΠΣΔΔ παραβρέθηκε στην 9η τελετή απονομής των βραβείων ελαιολάδου με ισχυρισμό υγείας Olympia Health & Nutrition Awards που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στην Αθήνα, από τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία (World Olive Center for Health, WOCH).

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων στο Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ! 2-7 Ιουλίου 2024
13 Ιουνίου, 2024

ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) θα είναι παρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που φιλοξενεί η χώρα μας.