Δελτίο Τύπου με αφορμή το Π.Δ.219/2006

07.12.2006

Με αφορμή το πρόσφατο προεδρικό διάταγμα 219/2006 (ΦΕΚ 221/13-10-2006/Τεύχ.Α) το οποίο αφορά τη λειτουργία ιδιωτικών γυμναστηρίων και ιδιωτικών σχολών εκμάθησης αθλημάτων, διαμαρτυρόμαστε εντόνως καθώς το εν λόγω διάταγμα έρχεται σε σύγκρουση και σύγχυση με το υφιστάμενο καθεστώς `Πρεί Προυποθέσεων και Λειτουργίας Πολυδύναμων Κέντρων` όπως αυτό ορίζεται από την Υπουργική Απόφαση 321/3-6-98 (ΦΕΚ 655/30-6-98 τβ) και την Τροποποποίηση της Υπουργικής Απόφασης Α5/4564/12-8-98 (ΦΕΚ 919/98/τΤεύχ.Α).

Διαβάστε το συνολικό Δελτί Τύπου εδώ.

Ημέρες Καριέρας | Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας | 16-20 Μαϊου 2022, Χαροκόπειο Πανεπίστημιο

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2022 με τίτλο “Χάραξε το μέλλον σου στην αγορά εργασίας” που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά 16-20 Μαΐου 2022 τις ώρες 11:00-17:00.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από 2 χρόνια δια ζώσης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε από κοντά τα θέματα του κλάδου μας.

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

Η Επιτροπή Έρευνας και Πρακτικής βασισμένης σε αποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διαιτολογικών Συλλόγων καλεί όλες και όλους τις/τους Διαιτολόγους στην Ευρώπη να απαντήσουν μία σύντομη έρευνα.