Δελτίο Τύπου με αφορμή το Π.Δ.219/2006

07.12.2006

Με αφορμή το πρόσφατο προεδρικό διάταγμα 219/2006 (ΦΕΚ 221/13-10-2006/Τεύχ.Α) το οποίο αφορά τη λειτουργία ιδιωτικών γυμναστηρίων και ιδιωτικών σχολών εκμάθησης αθλημάτων, διαμαρτυρόμαστε εντόνως καθώς το εν λόγω διάταγμα έρχεται σε σύγκρουση και σύγχυση με το υφιστάμενο καθεστώς `Πρεί Προυποθέσεων και Λειτουργίας Πολυδύναμων Κέντρων` όπως αυτό ορίζεται από την Υπουργική Απόφαση 321/3-6-98 (ΦΕΚ 655/30-6-98 τβ) και την Τροποποποίηση της Υπουργικής Απόφασης Α5/4564/12-8-98 (ΦΕΚ 919/98/τΤεύχ.Α).

Διαβάστε το συνολικό Δελτί Τύπου εδώ.

Save the date: Ανακοίνωση για το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας θα διεξαχθεί υβριδικά στις 10-12 Δεκεμβρίου 2021.

Επανάληψη δήλωσης Συμμετοχής Φοιτητών Επιστημονική & Οργανωτική Επιτροπή 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Μιας και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στις φοιτητικές επιτροπές του επερχόμενου 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ανοίγουμε ξανά τις αιτήσεις για 10 ημέρες!!

Ανακοίνωση σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του ΠΣΔΔ

Ανακοίνωση σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του ΠΣΔΔ

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, λόγω της πανδημίας COVID-19, αποφάσισε με την αρ. απ. 9/17.2.21, και σύμφωνα με το άρθρο 13. παρ. 9 του καταστατικού του ΠΣΔΔ, να μεταφέρει την ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής συνέλευσης για τον Απρίλιο του 2021