Δελτίο Τύπου με αφορμή το Π.Δ.219/2006

07.12.2006

Με αφορμή το πρόσφατο προεδρικό διάταγμα 219/2006 (ΦΕΚ 221/13-10-2006/Τεύχ.Α) το οποίο αφορά τη λειτουργία ιδιωτικών γυμναστηρίων και ιδιωτικών σχολών εκμάθησης αθλημάτων, διαμαρτυρόμαστε εντόνως καθώς το εν λόγω διάταγμα έρχεται σε σύγκρουση και σύγχυση με το υφιστάμενο καθεστώς `Πρεί Προυποθέσεων και Λειτουργίας Πολυδύναμων Κέντρων` όπως αυτό ορίζεται από την Υπουργική Απόφαση 321/3-6-98 (ΦΕΚ 655/30-6-98 τβ) και την Τροποποποίηση της Υπουργικής Απόφασης Α5/4564/12-8-98 (ΦΕΚ 919/98/τΤεύχ.Α).

Διαβάστε το συνολικό Δελτί Τύπου εδώ.

Αίτημα του ΠΣΔΔ για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων ως Επαγγελματιών Υγείας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ)* θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να αιτηθούμε τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, ως Επαγγελματιών Υγείας που ανήκουν στην Πρωτοβάθμια Μονάδα Φροντίδας Υγείας, σύμφωνα πάντα με τον προγραμματισμό του εμβολιασμού που αφορά και άλλους Επαγγελματίες Υγείας (Φαρμακοποιοί, Φυσικοθεραπευτές) που έχουν θέσει το ίδιο αίτημα -και σε απόλυτη ακολουθία με τις διαδικασίες που ακολούθησαν και οι προαναφερθέντες Σύλλογοι.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής

Με την παρούσα επιστολή, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι προγραμματίζει τη διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής, τον Δεκέμβριο του 2021, στην Αθήνα, και για το λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς από εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων (CRO).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο ρόλος της διατροφής στην εποχή της COVID-19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο ρόλος της διατροφής στην εποχή της COVID-19

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων συζήτησε διαδικτυακά το επίκαιρο θέμα του ρόλου της διατροφής στην COVID-19