Π.Σ.Δ.Δ.: Τελική Ανακοίνωση για τις επερχόμενες εκλογές, 10/12/2022

Οι εκλογές του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (Π.Σ.Δ.Δ.) θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 σε συγκεκριμένο χώρο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 3ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

Δικαίωμα να ψηφίσουν για το Διοικητικό  Συμβούλιο,  την Ελεγκτική  Επιτροπή  και  το Πειθαρχικό  Συμβούλιο έχουν όλα τα τακτικά μέλη εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα (πληρωμή έτους 2022).

Θα υπάρχει η δυνατότητα απευθείας τακτοποίησης οικονομικών εκκρεμοτήτων στη γραμματεία που θα υπάρχει στο χώρο των εκλογών.

Ο ψηφοφόρος βάζει στο ψηφοδέλτιο μέχρι επτά (7) σταυρούς της προτίμησης του στους υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και μέχρι τρεις (3) σταυρούς για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και μέχρι τρεις (3) σταυρούς για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Η  ψηφοφορία  γίνεται  πάντοτε  με  την  επίδειξη  της  αστυνομικής  ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Φοιτητική Επιτροπή για το προσεχές 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας του Π.Σ.Δ.Δ.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στη Φοιτητική Επιτροπή του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας το οποίο θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2023.

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων συμμετέχει ενεργά στην 12η  θεματική ενότητα «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΠΑΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ»,  την  Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου, 2023  ώρα 15:00 -18:00 στα πλαίσια του 1ου Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Ιατρών & Επαγγελματιών Υγείας της Π.Φ.Υ.: «Σπάνιες Παθήσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – Εντοπισμός Παραπομπή, Παρακολούθηση και Διαχείριση» το οποίο συνδιοργανώνουν από κοινού η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων – Σπανίων Νοσημάτων Παθήσεων (Ε.Ο.Σ. – ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.) με την  Εταιρία Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”.

Παράταση μέχρι 25/1/2023 για κατάθεση οικονομικής προσφοράς: Διοργάνωση του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής

Με την παρούσα ανακοίνωση, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (Π.Σ.Δ.Δ.) θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι προγραμματίζει τη διοργάνωση του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής, τον προσεχές Δεκέμβριο του 2023, στην Αθήνα, και για το λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς από εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων (CRO).