Πρακτικά του Δ.Σ. του Π.Σ.Δ.Δ. στις 28.3.2022

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

 1. Εξετάστηκαν οι νέες αιτήσεις εγγραφής.
 2. Για τον Οικονομικό Απολογισμό Φεβρουαρίου  2022, ο κ. Παξιμαδάς ενημέρωσε για όλα τα απαραίτητα στοιχεία (έσοδα & έξοδα). Επίσης θα πρότεινε να γίνει καταγραφή των Κλινικών Τμημάτων Διατροφής που εντάσσονται στο Υπουργείο Υγείας.
 3. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και ώρα 09:00 στα γραφεία του Συλλόγου. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα πραγματοποιηθεί 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 13 Μαΐου 2021 και ώρα 09:00 στα γραφεία του Συλλόγου και ελλείψει απαρτίας θα πραγματοποιηθεί η Τελική 2η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας.
 4. Σχετικά με τι εξελίξεις από θέματα του Νομικού Συμβούλου του ΠΣΔΔ μας ενημέρωσε η κ. Κατσαρού.
 5. Για το θέμα της βοηθού γραμματείας προτάθηκε να δοθεί ο μισός μισθός, τον οποίον λαμβάνει η κανονική γραμματέας, για 4ωρο. Για το θέμα θα ερωτηθεί ο λογιστής του συλλόγου.
 6. Για το θέμα των προνομίων των μελών των επιτροπών (σε περιοχές με έλλειψη μελών) αποφασίστηκε να καλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης (+ διόδια, εισιτήρια), οι δράσεις του ΠΣΔΔ και η ετήσια συνδρομή. Επίσης θα καλύπτεται ένα μικρό ποσό για την επιμόρφωση του μέλους.
 7. Συγκροτήθηκε η  Ομάδα φοιτητών από τα βιογραφικά που ελήφθησαν.
 8. Σχετικά με τον EFAD υπήρξε ενημέρωση από την κ. Πρεβέντη (μετάφραση white paper, Webinar)
 9. Για το θέμα του Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, θα επικοινωνήσει η κ. Κατσαρόλη
 10. Για το θέμα των Αναρτήσεων στη ιστοσελίδα προτάθηκε να δημιουργηθεί μια σαφή  διαδικασία που θα περιλαμβάνει: 1. σκανάρισμα συνεργασιών ΠΣΔΔ, 2.σαφή διαδικασία ‘ανεβάσματος’, 3. προσεκτική ανάλυση του επιστημονικού προγράμματος και αν αφορά ή συμμετέχουν Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι σε αυτό.
 11. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα 18.4.22 στις 20.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΙΡΗΝΗ (ΝΤΟΡΙΝΑ) ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                              Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by